Vonzd be az érdeklődőket! Post-COVID tippek edzőtermeknek

Az elmúlt időszakban a COVID-19 miatt megrendült a bizalom a fitneszklubokban, mivel úgy tűnhet, hogy ezeken a helyeken magasabb a fertőzés kockázata - pedig megfelelő óvintézkedések mellett edzés közben is garantálni lehet a biztonságot. Olvass tovább és ismerj meg olyan tippeket, melyek segítségével meg tudod erősíteni a bizalmat a vendégeidben.

post-covid-tippek-edzotermeknek-2

Egyre többen vágynak vissza az edzőtermekbe, és egyre szélesebb azok köre, akik keresik a lehetőségeket a kimozdulásra, a testmozgásra és a feltöltődésre. Tanácsaink segítségével győzd meg őket arról, hogy mindezt a Te fitneszklubodban fogják megtalálni.

 

1. A biztonságérzet erősítése

 

A koronavírus miatt az egész világon előtérbe kerültek különböző betegség-megelőzési megoldások, melyek a járványos idők után is hasznosak lesznek. Ez a fitneszklubokra különösen igaz, hiszen testmozgás közben megnövekszik a légzési sebességünk, így a levegőben könnyebben terjednek a vírusok.

Éreztesd a vendégeiddel, hogy nálad biztonságban tudnak edzeni: fordíts kiemelt figyelmet a higiéniára.

  • Biztosíts megfelelő szellőzést,
  • szervezd meg a rendszeres fertőtlenítést,
  • helyezz el ingyenesen használható kézfertőtlenítőket,
  • figyelj az aktuális szabályozásokra és azok betartására, pl. maszkviselésre vonatkozó követelmények.

Fontos, hogy a vendégeid is lássák az erőfeszítéseidet, mivel így sokkal nyugodtabban fognak éves bérletet vásárolni a klubodba.

post-covid-tippek-edzotermeknek-3

 

2. Figyelj a távolságtartásra

 

Az emberek többségében rögzült, hogy legalább 1,5 méter távolságot kell tartani a többiektől annak érdekében, hogy megakadályozzuk a fertőzés terjedését. Ezt a fitnesztermekben is elő lehet segíteni, többek között úgy, hogy nagyobb távolságot hagysz a berendezések között.

Amennyiben csoportos edzéseket is kínálsz, érdemes csökkentett létszámú órákat tartanod. Így az edzők és a vendégek is könnyebben tudják tartani az ajánlott távolságot, és nagyobb biztonságban tudnak sportolni.

 

3. Kínálj különleges, utánozhatatlan élményt

 

A sikeres fitneszklubok és stúdiók olyan elemeket biztosítanak, amelyeket otthon sokkal nehezebb elérni. Ilyen többek között a motiváció, a közösségbe tartozás, a céltudatos légkör, vagy a különleges hangulat. Add meg mindezt a vendégeinek az új Excite Live kardió termékcsalád segítségével.

post-covid-tippek-edzotermeknek-4

Az Excite Live számos forradalmi innovációt és rengeteg szórakozási lehetőséget tartogat a felhasználóknak, méghozzá az új LIVE platformnak köszönhetően. A felület lehetővé teszi, hogy vendégeid minden alkalommal újabb és újabb Sessions edzésvideókat és Routines gyakorlatokat próbálhassanak ki, Outdoors tájakat fedezhessenek fel, vagy más online szórakozási módot ismerjenek meg.

Az Excite Live révén olyan élményt tudsz kínálni az érdeklődőknek, amilyet otthon nem tudnak átélni. A Technogym innovatív kardió megoldásainak segítségével olyan környezetet alakíthatsz ki az edzőtermedben, ahova minden klubtag szívesen tér vissza, ráadásul az ismerőseikkel együtt.

Keltsd fel azoknak a figyelmét, akik korszerű, személyre szabott és különleges élményre vágynak. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy díjmentes konzultáció keretében hozzásegítünk fitnesztermed fejlesztéséhez.

Díjmentes konzultáció

Tipptár