Biztosítsd vendégeidnek a mozgás örömét és profitálj

A TripAdvisor egy pár évvel ezelőtti kutatása rávilágított arra, hogy a szállásfoglalók több mint 40%-a komolyan érdeklődik az egészséges életmód iránt, vagy aktívan tesz is érte. Nem véletlen tehát, hogy a vendégek közel 53%-a használja a szállásadó hotel fitnesztermét, vagy egyéb wellness szolgáltatásait. Ráadásul a felmérésből az is kiderül, hogy ezért hajlandóak sokkal többet, akár kétszer annyit is elkölteni ottlétük alatt, ami jelentős árbevétel növekedést okoz.

wellness-kis-terben-2

De mit tudsz tenni akkor, ha mindössze 20-30 négyzetméternyi terület, vagy még ennyi sem áll rendelkezésre ahhoz, hogy berendezz egy fitnesz helyiséget?

A fitnesz szolgáltatásokat igénybevevők 70%-a elsősorban a kardió és súlyzós edzési lehetőségeket keresi, ezért erősen ajánlott elsősorban ezekre a területekre fókuszálnod hoteledben. A Technogym több opciót is kínál annak érdekében, hogy ki tudd elégíteni vendégeid igényeit.

 

In-room szállodai megoldások

 

Sok utazó nem szeret közösségben edzeni, azonban a hotelben tartózkodása alatt is szüksége van a mozgásra. Akár már egyetlen Technogym Bench eszközzel képes vagy exkluzívabbá tenni lakosztályod, így biztosítva a privát edzésélményt. A kompakt, mégis teljeskörű funkcionális tréninget lehetővé tévő megoldással több mint 200 gyakorlat végezhető el. A kézi súlyzók, maroksúlyok, edzőszőnyeg és gumiszalagok mellett rengeteg videós tartalom érhető el, amelyek növelik az edzés hatékonyságát és az élményt.

A Technogym Case pedig egy hordozható készlet, melynek elegáns fekete táskája szintén tartalmaz gumiszalagokat, rugalmas szalagokat és edzőszőnyeget, ezen felül pedig egy masszázshengert és egy mobilizáló labdát. Kiváló választás akkor, ha kis helyet foglaló, hordozható edzőmegoldást keresel.

 

Prémium edzésélmény kis területen

 

Kínálj vendégeid számára olyan edzőmegoldásokat, melyekkel szakember nélkül is biztonságosan mozoghatnak. Ilyen a Plurima rendszer, amelynek kifejlesztését a Technogym több évtizedes kutatása előzte meg. Az intelligens, moduláris, mégis kompakt berendezés 150 különböző mozgásvariációt tesz lehetővé, és egyszerre akár többen is edzhetnek a segítségével. Egyedülállósága abban rejlik, hogy tökéletesen párosítható más, kifejezetten kis helyigényre szánt eszközökkel, mint amilyen a Personal Line kardió családja, vagy a Forma Line termékcsalád.

wellness-kis-terben-3

Még elegánsabb enteriőrt tudsz kialakítani, ha bizonyos ülőalkalmatosságokat lecserélsz egy-egy Wellness Ball™ Active Sitting-re. A Technogym azért keltette életre ezeket a fitneszlabdákat, hogy az üléssel töltött időt is aktívvá tegye. Kiváló választás tárgyalókba, hotelszobákba vagy közösségi terekbe.

Használd ki a növekvő wellness turizmusban rejlő potenciált, és profitálj az egészségesebb életmódot kereső vendégekből: szakértő kollégáink örömmel segítenek Neked, hogy olyan megoldásokat találj, amelyekkel extra bevételre tehetsz szert, miközben a szállásfoglalók elégedettsége is nő.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot!

kapcsolat

Tipptár