Ezek az új trendek várhatók az üzleti utazásoknál

Habár már jó ideje vége a pandémiás időszaknak, a turizmus és a szállodaipar számára több időre volt szükség, hogy visszatérjen a 2019-es állapotba. Az Accor ‘The Business of Travel 2023’ nevű kutatása a globális üzleti utazás trendjeit mérte fel, ami alapján Te is megtudhatod, mire készülj a kínálati oldalon.

 

MIK A 2024-ES TENDENCIÁK?

 

Az üdülési célú utazások után az üzleti utazások iránti kereslet is felzárkózott a járvány előtti állapothoz. A válaszadó cégek 57%-a szerint az előző évhez képest növekedni fog az utazási költségvetés - azonban a megtérülés továbbra is elsődleges szempont.

Ma már egyáltalán nem szokatlanok a videókonferenciák és az online tárgyalások, a személyes találkozások értéke azonban továbbra is tagadhatatlan. A szakemberek becslése szerint átlagosan 25%-kal több bevételt jelent, ha a felek személyesen állapodnak meg, így továbbra is előnyben részesítik az üzleti utazásokat.

Egyre inkább felértékelődik a bleisure turizmus, azaz a pihenéssel egybekötött munka. Nagyobb hangsúly kerül az utazási élményre is - a költségmegtakarítás után ez lesz a második legfontosabb szempont.

A kutatás továbbá a fenntarthatósági kérdésekre is kitért. A cégek 54%-a jelölte meg prioritásként a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését, ami a szállás kiválasztásánál is meghatározó.

 

HOGYAN REAGÁLJ A TRENDEKRE?

 

Az eredményekből tehát látjuk, hogy kiemelt prioritást élvez az utazási élmény és a pihenés. Mivel a vállalatoknak fontos a megtérülés, olyan wellness élményt és extra szolgáltatásokat kell nyújtanod számukra, amelyek felülmúlják az elvárásaikat.A Technogym exkluzív termékvonala, a Personal mind megjelenésében, mind funkcionalitásában a legfelsőbb kategóriát képviseli. Az olasz tervezésű megoldások páratlan eleganciájuknak köszönhetően a hotelszobába is tökéletesen illenek, így az utazók zavartalanul, a privát szférájuk kényelmében edzhetnek. A beépített LIVE felület a rengeteg funkció mellett multimédiás funkciókat is kínál, de akár saját tartalmak is nézhetők a nagyméretű kijelzőn.

Készülj fel az igényekre - kérd szakértő kollégáink tanácsát, akik segítenek megtalálni a szállodádhoz leginkább illő megoldást!

DÍJMENTES TANÁCSADÁS

Tipptár