Használd ki a wellness turizmust!

Kutatások azt támasztják alá, hogy egyre nagyobb szerepet kap a wellness turizmus, amely a hedonista nyaralással ellentétben kifejezetten az egészség megőrzésére fókuszál. Ez olyan lehetőséget jelent wellness szállodák számára, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyniuk, különben hátramaradnak a vendégekért folytatott versenyben.

wellness-turizmus-1

A wellness turizmus piaca nagymértékű növekedésen ment keresztül az elmúlt néhány évben, ugyanis egyre többen döntenek úgy, hogy utazásaik során a testi-lelki harmónia elérését helyezik középpontba. Felmérések eredményei szerint a wellness turizmust abból a célból választják a turisták, mert pihenésre, kényeztetésre és fitneszre vágynak.

Számos érintett vállalat, köztük luxus szállodák, tengeri hajóutakat kínáló cégek, légitársaságok már reagáltak is a változó igényekre. Például a Singapore Airlines légitársaság elkezdett egészséges ételeket felszolgálni a repülőn, a Delta Air Lines pedig meditációs órákat tart a Sky Club tagjainak a reptéren. A Linblad Expeditions olyan tengeri hajóutakat is szervez, ahol a vendégek búvárkodhatnak, kajakozhatnak, vagy intenzív edzéseken is részt vehetnek kedvük szerint.

Megfigyelhető, hogy egyre nő azok száma, akik wellness csomagokat keresnek, ami azt jelenti, hogy a nyaralás idejét a lehető legjobban ki szeretnék tölteni különböző wellness megoldásokkal. Különleges élményeket keresnek, nyitottak az új lehetőségekre és az apró örömforrásokra is. A bővülő fogyasztói igényekre válaszul kialakultak olyan szállodák, melyek a stresszoldás, a relaxáció és a feltöltődés egészen új szintjét kínálják.

wellness-turizmus-2

Ahogy a belsőépítészeti megoldásokat is a vendégek igényeihez igazították a legmodernebb szállodák, úgy a szükségleteknek megfelelően a wellness kínálatukat is átformálják. Például a Virtuoso Hotel kialakította a Virtuoso Wellness csomagot, ami kifejezetten a well-being elérését célozza. Lehetőséget adnak az érdeklődők számára, hogy kimozduljanak a komfort zónájukból, kiszabaduljanak a digitális világból, új kapcsolatokat építsenek ki és különleges élményekre tegyenek szert.

Használd ki a wellness turizmust úgy, hogy nem mindennapi élményeket kínálsz a vendégeidnek. Többek között személyre szabott edzésélményt tudsz nyújtani a Run Personal futómegoldással, amelyet akár a szobákban is elhelyezhetsz. A csúcstechnológiás fitnesz berendezés egyszerre hatékony és szórakoztató, ráadásul elegáns designja révén tökéletesen illeszkedik a wellness szállodai környezetbe. Ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni a szállodádban tartózkodást, akkor helyezz Kinesis Personal fitneszmegoldást a szobákba, és engedd, hogy vendégeid felfedezzék az olyan alapvető készségeket, mint az ellenállás, az egyensúly, az erő és a rugalmasság.

Egy wellness szállodának lépést kell tartania a fogyasztói igények változásaival annak érdekében, hogy vendégei szívesen visszatérjenek hozzá. Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk lépést tartani a változásokkal.

Kapcsolat

Tipptár