A mesterséges intelligencia szerepe az edzésben

A mesterséges intelligencia már a leghétköznapibb eszközökben is jelen van, használata pedig folyamatosan terjed a különböző iparágakban. Nincs ez másképp a sportban sem, ahol az élsportolók mellett már a hétköznapi emberek is élvezhetik az előnyeit. Tudd meg, hogyan segít a mesterséges intelligencia az edzésben!

 

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA AZ EDZÉSBEN

 

A mesterséges intelligencia már évtizedek óta fontos szerepet tölt be az élsportban. Elsősorban a biomechanikai vizsgálatok során alkalmazzák, ami a mozgások elemzését, korrigálását és fejlesztését teszi lehetővé, ma már azonban a hétköznapi ember számára is elérhetővé vált a technológia.

A mesterséges intelligenciával működő fitneszalkalmazások összetett algoritmusokat használnak az adatok feltárására, mely által személyre szabott edzésprogramot állítanak össze. Mindemellett a felhasználó fejlődését is nyomon követik, így hozzájárulnak a hatékonyabb és tudatosabb edzéshez.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS A TECHNOGYM APP SEGÍTSÉGÉVEL

 

A Technogym - Training Coach App saját virtuális edződként segít téged az edzésben. Első alkalommal néhány kérdést tesz fel számodra: itt megadhatod a célod, a fittségi szinted, az edzésre szánt időt és a rendelkezésre álló eszközeidet. A Gym Setup és az Equipment Setup segítségével ki tudod választani a leggyakrabban használt berendezéseket, de akár saját testsúlyos gyakorlatokat is végezhetsz.

Válaszd ki a fő célod:

  • Fitness, hogy formába lendülj
  • Sport, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd teniszben, golfban, futásban vagy síelésben
  • Health and Lifestyle, hogy a mozgás segítségével javítsd az egészségi állapotod

Ezután a Technogym Coach egy úgynevezett Precision Program-ot állít össze, melyet teljes mértékben hozzád és a preferenciáidhoz igazít, majd pedig a fejlődésedhez mérten változtat. A gyakorlatokat több mint 30 tapasztalt edző szemlélteti, akik segítenek a helyes kivitelezésben és a lelkesedés fenntartásában.

A Technogym ID-val ráadásul bármelyik erre alkalmas Technogym eszközzel összekapcsolhatod a profilodat, így akár utazás során is ugyanott tudod folytatni az edzésterved, ahol abbahagytad.

Szeretnél még többet megtudni a Technogym App nyújtotta előnyökről? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre!

KAPCSOLAT

Tipptár