A Technogym a 2024-es párizsi olimpia hivatalos partnere

A Technogym az elmúlt 8 olimpia után a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokon is hivatalos és egyben kizárólagos fitneszeszköz beszállítóként biztosítja a sportolók felkészülését. A fitnesz iparág vezető vállalatának Sydney, Athén, Torino, Peking, London, Rio de Janeiro, PyeongChang és Tokió után 9. alkalommal is bizalmat szavaztak.

A Technogym 29 edzőközpontot fog felszerelni az olimpia helyszínén csúcskategóriás kardió, erősítő és funkcionális megoldásokkal. Az olimpiai falunak Saint-Denis ad otthont, itt kerül kialakításra a fő edzőközpont, mely minden sportág számára biztosítani fogja a szükséges eszközöket. A többi, sportágspecifikusan kialakított edzőközpont a versenyhelyszíneken, valamint a Párizson kívüli olimpiai falvakban kap helyet.

A 14.900 sportoló felkészülését 12.000 sporteszközzel támogatja a Technogym, melyhez a tervezést, a telepítést és a technikai támogatást is vállalja, valamint profi edzők is segítik majd a sportolókat. A párizsi olimpia résztvevőinek lehetősége lesz arra, hogy a legjobb és leginnovatívabb megoldásokkal eddzenek, legyen az kardió, erősítés vagy funkcionális edzés.

A Technogym több évtizednyi tapasztalatának és élvonalbeli technológiáinak köszönhetően számos világhírű sportcsapattal és élsportolóval dolgozott már együtt. Az olasz székhelyű vállalat a kezdetek óta a sportolókkal szorosan együttműködve tervezi és fejleszti megoldásait, melyek így egyedülálló biomechanikai jellemzőkkel rendelkeznek. Mindezeket a digitális megoldásokkal párosítva olyan csúcstechnológiás fitneszeszközöket hozott létre, melynek a világ legjobb sportolói is bizalmat szavaztak.

Akár az otthonodat, akár egy fitnesztermet vagy sportközpontot szeretnél felszerelni, a Technogym megoldásai között megtalálod az igényeidhez illő berendezéseket. Keress minket, és mi segítünk a választásban!

KAPCSOLAT

 

Tipptár