A Technogym és az Apple együttműködése

A júniusi Apple Worldwide Developers Konferencián az Apple bejelentette, hogy a Technogym kardió berendezések ezentúl kompatibilisek lesznek az Apple Watch-al. Ezentúl az edzések során zökkenőmentesen csatlakoztathatóvá válnak a futópadok, elliptikus trénerek, az indoor kerékpárok, valamint a lépcsőző gépek is. Ebben az úttörő innováció, az, hogy korábban nem lehetett azonnal összeszinkronizálni az eszközt a fitnesz berendezésekkel. Azonban most a legpontosabb mérés valósult meg beleértve a kalóriát, a távolságot, a sebességet, a lejtő meredekségét és az edzés ütemét.

Apple-watch

Nerio Alessandri, Technogym alapítója és vezérigazgatója kijelentette: „A Technogym és mi elkötelezett hívei vagyunk az egészséges életmódnak és annak, hogy minél többen elsajátítsák a rendszeres testmozgást. Nagyon büszkék vagyunk az új, integrált és innovatív megoldásra az Apple Watch-al és izgatottak vagyunk, hogy ezt bemutathatjuk a sportolóknak az egész világon.”

Ez a teljesen összekapcsolt és személyre szabott képzési rendszer még ebben az évben integrálva lesz a világ legrangosabb egészségügyi klubjaiban, szállodáiban és az egyetemeken egyaránt. Természetesen a felhasználók is csatlakozni tudnak a Technogym Mywellness Ecosystem személyre szabott platformjához az edzőtermen kívül és belül egyaránt.

A Technogym világvezető vállalat a fitness, wellness és sport területén – valamint hivatalos beszállítója az utolsó 6 olimpiának - egy olyan egyedülálló ökoszisztémát fejlesztett, mely számos csatlakoztatható képzési programot, edzést és szoftvert tartalmaz a magasabb színvonalú edzésélmény érdekében.

Ma a Technogym újraértelmezi az emberek hozzáférésének útját a wellness és egészség felé. A Mywellness által a legegyszerűbb és legátfogóbb platformot összekötő megoldás jött létre az iparban. Az alkalmazásokat és hordozható eszközöket ezáltal az emberek gond nélkül tudják kezelni bárhol a világon.

Felkeltettük az érdeklődésedet? További információkért kattints és vedd fel kollegáinkkal a kapcsolatot!

Kapcsolat

Tipptár