Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2024-ben

Új év, újabb fitnesztrendek, melyek berobbannak a köztudatba. Nem kell mindig ezeket követned, de jó inspirációként szolgálnak ahhoz, hogy izgalmasabbá és változatosabbá tedd a testmozgást. Az éppen aktuális trendekből ráadásul hasznos tippeket is nyerhetsz, melyek segítenek a hatékonyabb edzésben. Ismerd meg őket!

 

VÁRHATÓ FITNESZTRENDEK 2024-BEN

 

 1. Hibrid edzés
  Az edzés már nem arról szól, hogy minden alkalommal ugyanazokat a típusú gyakorlatokat végezd. Sokkal inkább felértékelődött a különböző edzéstípusok kombinálása, amellyel jobb fizikumot és tónusosabb alakot érhetsz el. A súlyzós edzések mellett érdemes például pilatest végezned, vagy a kardió mellé boxedzéseket beiktatnod. Ez a módszer változatosságot visz az edzéseidbe, és több irányból segít hozzá céljaidhoz.

 2. Agy-izom kapcsolat szerepe
  Erősítő edzéseknél nélkülözhetetlen szerepe van az agy-izom kapcsolatnak, hiszen így tudod elérni a kellő izomfejlődést. A tudományos kutatások is ezt támasztják alá, így várhatóan nőni fog a tudatos edzésen alapuló órák népszerűsége, ahol kiemelt szerepet kap a test és az elme kapcsolata.

 3. Időhatékony edzések
  Egyre zsúfoltabbak a napjaink, így a sok elfoglaltság miatt nem mindig jut elegendő idő az edzésre. Ez az igény járult hozzá a rövidebb, időhatékony edzések népszerűségének növekedéséhez. Ilyen programok például a HIIT és köredzések, melyek akár 20-30 perc alatt is intenzíven átmozgatják a tested. A BIOCIRCUIT erősítő és kardió gyakorlatok kombinációjával összeállított, irányított köredzése akár 22 perc alatt is biztosítja a teljes test edzést.


 4. Holisztikus wellness
  Egyre szélesebb körben terjed az a felismerés, hogy a fizikai fittség a wellness csak egy részét képezi. Az előttünk álló évben a fitnesz holisztikus megközelítése kerül a középpontba. Ez azt jelenti, hogy a testre és lélekre, mint egészre tekintünk, és a teljes jóllét elérése a cél. Az edzőtermek jellemzően bővítik a szolgáltatásaikat táplálkozási tanácsadással, masszázzsal vagy akár gyógytornával.

  A Technogym App Wellness Magazine szekciójában Te is rengeteg érdekes témával ismerkedhetsz meg. A sport, táplálkozás, életmód és mindfulness témákról szóló cikkek segítenek a tudatosabb életvitel és az egészséges életmód kialakításában, hogy valódi harmóniában legyél a testeddel.

Szeretnél ezentúl tudatosabban és hatékonyabban edzeni? A Technogym megoldásaival Te is megteheted. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi megtaláljuk a számodra megfelelő berendezést!

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Tipptár