4 hasznos tipp, hogy a céges fitness kis helyen is megvalósuljon

A különböző céges fitness és wellness programok hosszú távon remek befektetésnek bizonyulnak, ugyanis hozzájárulnak ahhoz, hogy az alkalmazottak egészségesebbek legyenek, és kevesebbszer menjenek betegszabadságra. Modern és jövőbe mutató megoldásoknak köszönhetően akkor sem kell lemondanod erről a lehetőségről, ha a céged nem rendelkezik elegendő térrel egy edzőterem kialakításához.

Vallalati-fitness-kis-helyen-2

Akkor is hozzá tudsz járulni a dolgozók egészségi állapotához, ha nincs annyi helyed, hogy egy egész wellness szobát vagy fitnesztermet hozz létre. A Technogym innovatív termékcsaládjainak és megoldásainak köszönhetően rendkívül kis helyen is komplex, minden igényt kielégítő wellness élményt biztosíthatsz munkavállalóid számára. Ismerj meg kis térigényű vagy térigény nélküli fitness megoldásokat, melyek hozzásegítenek a vállalati wellness megvalósításához.

 

Dinamikus ülés: székek helyett wellness labda

 

A vállalati wellness program úgy is optimalizálható, hogy székek helyett egyéb alternatívát kínálsz az ülésre, például a Wellness Ball Active Sitting labdát. A Technogym által kifejlesztett wellness labda használata az irodában, home office alatt otthon, vagy bármely ülőhelyzetben végzendő tevékenység során lehetővé teszi, hogy a dolgozók mindig helyes testtartást vegyenek fel. Ennek köszönhetően megelőzhetőek a gerincproblémák, így a hát- és derékfájás is. Az eszköz hatalmas előnye, hogy kis helyen elfér, így bármilyen ülőalkalmatosság helyettesíthető vele, és nem igényel plusz teret.

Vallalati-fitness-kis-helyen-3

 

Wellness eszközök, amelyek akár egy fiókban elférnek

 

A Technogym olyan megoldásokat is kínál, amelyek egészen kis helyet foglalnak, mégis hatékonyan hozzájárulnak az egészségmegőrzéshez. Többek között az egyedi vonalvezetésű wellness súlyok elférnek egy kis, tépőzáras hordozótáskában, és lehetőséget adnak arra, hogy az irodai alkalmazottak akár az asztalnál ülve is erősítsék izmaikat. Szintén helytakarékos megoldás a gumiszalag, vagy a Wellness Rack súlyzó készlet, amely ráadásul remekül mutat egy polcra helyezve.

 

Kardió és erősítés kis térben

 

A Technogym a vállalati wellness helyiségek igényei alapján alkotta meg a Plurima termékvonal intelligens, kis helyigényű megoldásait. A Plurima egy sokoldalú, moduláris berendezés, amellyel lehetővé válik a teljes test alakformálása és erőnléti edzése is. Nagyon egyszerűen használható, gyakorlatilag bármilyen típusú létesítménybe telepíthető, még akkor is, ha alig 6,5 négyzetméter áll rendelkezésre.

Vallalati-fitness-kis-helyen-4

A kardió megoldások közül ideális választás a Forma Line, amelybe egy futópad, egy teremkerékpár, egy háttámlás beltéri kerékpár és egy elliptikus tréner tartozik. Ezek az innovatív berendezések egészen kis helységben is könnyedén elhelyezhetők, például a Jog Forma futópad mindössze 2 négyzetméter helyet foglal.

 

Mérd a munkahelyen kívüli sporteredményeket is

 

A Technogym lehetőséget nyújt arra, hogy az érdeklődők a mywellness applikáció segítségével hozzáférjenek sport-, fitnesz- és egészségügyi adataikhoz, akár otthonról is. A mywellness alkalmazás nyomon követi az aktivitást, amibe beletartoznak az edzőteremben, a munkahelyen, otthon home office alatt, valamint a szabadban végzett tevékenységek is. Az applikációnak köszönhetően a felhasználók könnyedén nyomon tudják követni eredményeiket, amely amellett, hogy segít a motiváció fenntartásában, még cégen belüli versenyek és kihívások szervezésére is lehetőséget nyújt.

Amennyiben nincs lehetőséged egy komplett wellness helyiséget kialakítani, kérd szakértő segítségünket, hiszen a Technogym megoldásai hatalmas támogatást nyújtanak ezekben a helyzetekben. Vedd fel velünk a kapcsolatot és vezesd be az egészséges életvitelt a vállalati kultúrába.

Díjmentes konzultáció

Tipptár