Fitnesztermek sikertörténetei a SKILLROW-val

Egy edzőteremben levezényelt SKILLROW óra rendkívül motiváló és közösségépítő, mivel a résztvevők teljes szinkronban evezhetnek egymással, mint egy igazi csapat. A SKILLROW adta meg az ihletet a The Engine Room egyedi koncepciójához is, valamint a Technogym evezőgépein valósult meg a Springday Health Club „Evezzük át az Óceánt” kihívása is.

fitneszterem-siker-2

 

Egy sikertörténet: The Engine Room

 

A The Engine Room az első olyan boutique stúdió, amely a beltéri evezésre koncentrálva létrehozott egy magával ragadó és adatvezérelt koncepciót. Az alapító, Chris Heron az eredményekhez való integritás köré építette fel a rendszert, ugyanis a cél az volt, hogy a vendégek nyomon tudják követni eredményeiket és ez alapján javítsák teljesítményüket. Ennek érdekében Chris Heron 16 SKILLROW evezőgéppel szerelte fel a boutique stúdiót és különleges hangulatúvá varázsolta a termet.

Az eredmények nyomon követését lehetővé teszi, hogy a SKILLROW megoldások a Technogym alkalmazáshoz csatlakoznak, így a felhasználói adatok könnyen rögzíthetővé válnak. Ez egy rendkívül személyre szabott élményt teremt, amely megtartja és folyamatosan motiválja az ügyfeleket. A SKILLROW új szintre emeli az evezést, és ezt csinálja sikeresen a The Engine Room is – de létezik hazai példa is. A budapesti Springday Health Club az 51 napos „Evezzük át az Óceánt” kihívása keretében SKILLROW evezőgépek segítségével buzdította vendégeit arra, hogy evezve tegyenek meg egy több ezer kilométeres távot.

 

5000 kilométeres táv, 51 nap alatt, evezve

 

A kihívás ötlete onnan ered, hogy Rakonczay Viktória és Rakonczay Gábor saját tervezésű és építésű hajójukkal, első magyar párosként átevezték az Atlanti-óceánt, így 51 nap alatt tettek meg egy több mint 5000 kilométeres távot. A dolog érdekessége az, hogy előtte sohasem eveztek, ám így is sikerült vegyes párosként világrekordot dönteniük, pedig rengeteg vihar színesítette útjukat. Kitartásuk a mai napig rendkívül nagy motivációval szolgál mindenkinek. Figyelemre méltó teljesítményük előtt tisztelegve a Springday Health Club is elindult az Óceán virtuális átevezésén, és arra ösztönözte a vendégeit, hogy tartsanak velük a kihíváson.

fitneszterem-siker-3

A programra több mint száz fő regisztrált és minden korosztály képviseltette magát: a legfiatalabb résztvevő 16, a legidősebb pedig 68 éves volt. Motiváltságukat és lelkesedésüket mutatja, hogy már az 51 napos kihívás félidejénél sikerült messze meghaladni a kitűzött összesen 5000 kilométeres távot. A vendégek részéről rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, emellett érezhető volt a program közösségkovácsoló és márkaépítő hatása. A Springday Health Club sikere is alátámasztja, hogy egy jól megszervezett fitnesztermi esemény kombinálva a SKILLROW-val kiválóan alkalmas új vendégek bevonzására, a klubban töltött idejük növelésére, közösségépítésre, valamint a vendégek lojalitásának növelésére.

Színesítsd edzőtermed gépparkját SKILLROW evezőgépekkel, majd vezess be új csoportos órákat, hozz létre teljes körű, pulzusszámalapú, magas intenzitású köredzéseket és szervezz motiváló kihívásokat az evezés témája köré építve.

SKILLROW

Tipptár