Emeld új szintre a szállodai fitneszt

Egy szállodának több lehetősége is adódik arra, hogy wellness megoldásokat kínáljon vendégei számára. Kialakíthatsz wellness lakosztályt a privát wellness élményt kereső vendégek számára, vagy berendezhetsz szállodai edzőtermet a csoportos edzések iránt érdeklődőknek. Cikkünkben a csoportos órák előnyeit fogjuk feltérképezni.

csoportos-szallodai-fitnesz-1

Csoportos órák során a résztvevők az edző segítségével együtt mozognak. Általában magával ragadó, ritmusos zene szól, amely egyszerre hangulatot teremt és segíti a tornázókat abban, hogy tudják tartani az ütemet, ki tudjanak kapcsolni és átadják magukat az élménynek.

Az egyéni sporttal szemben a csoportos óráknak megvan az az előnye, hogy a résztvevőknek nem kell magukat motiválniuk, hiszen egy inspiráló környezetben végzik a testmozgást. Ráadásul, ha jó társaság gyűlik össze, akkor a sport szórakozássá válik és vendégeid elégedetten fognak távozni. Ebben nagy segítséget nyújt az edző, akinek részben a feladata, hogy tartalmas és jó hangulatú órákat tartson.

A közös sport sajátos köteléket hoz létre az azonos wellness céllal rendelkező csoporttársak között, amely építi a szállodádról kialakított képet vendégeid szemében. Ráadásul az elégedett látogatók szívesen visszatérnek a hoteledbe, és nagyobb az esélye annak is, hogy a csoportos órák miatt magukkal hívják családtagjaikat, barátaikat és ismerőseiket is. Így nem csak több bevételt tudsz generálni, de pozitív szájreklámot is elő tudsz idézni.

 

Milyen csoportos órát kínálj vendégeidnek?

 

Számos különböző csoportos óra közül választhatod ki, hogy melyik illeszkedik a legjobban szállodádhoz. Kínálhatsz csoportos jóga órákat azoknak, akik ellazulásra vágynak, vagy ajánlhatsz csoportos aerobic órákat azok számára, akik általános fittségüket szeretnék megőrizni. Külön élményt nyújt a csoportos aqua fitness edzés, amely minden korosztályú és edzettségi szintű vendégnek ideális.

csoportos-szallodai-fitnesz-2

Rendezz be egy termet Group Cycle beltéri kerékpárokkal és kínálj vendégeidnek nem mindennapi Group Cycling órákat. A kerékpáredzés e formája pontos nyomon követést, inspiráló környezetet és magával ragadó hangulatot rejt. A Group Cycling további előnyeiről részletesen egy korábbi cikkünkben írtunk.

Egészen más élményt nyújt az akár 8 vendég együttes edzését biztosító OMNIA8, amely egy jól szervezett térben ad lehetőséget változatos gyakorlatok végzésére. Izgalmas, teljes és szórakoztató csoportos edzéseket nyújt, korlátozott helyigénye révén pedig könnyen illeszkedik valamennyi szállodába.

Akár a csoportos, akár a privát wellness élményt részesíted előnyben szállodád berendezésekor, nálunk megtalálod a megfelelő fitnesz berendezéseket. Vedd fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal és ismerd meg komplex wellness megoldásainkat szállodák számára!

KAPCSOLAT

Tipptár