Hotel office - mi az, és hogyan profitálj belőle?

A 2020-as helyzet hatására egyre több munkahely vezette be home office vagy a távmunka gyakorlatát. Az állandó otthoni munkavégzés azonban problémát okozhat a személyes tér és a munka szétválasztásában, valamint a fókuszált munkavégzést is megnehezíti. Szintén ebben az időszakban terjedt el az úgynevezett hotel office szolgáltatás a szállodákban, ami éppen erre kínál megoldást.IRODA A SZÁLLODÁBAN

 

A hotel office, vagy másnéven irodahotel lényege, hogy a dolgozók egy munkavégzéshez berendezett hotelszobát bérelnek ki, ahol zavartalanul koncentrálhatnak a munkára. A szálloda a szükséges íróasztal és irodaszék mellett nyomtatási és szkennelési lehetőséget biztosít, csomagtól függően pedig kávéfogyasztás és étkezés is lehet az árban.

Ez a megoldás segít változatosabbá tenni a hétköznapokat a távmunkában dolgozók számára, illetve hozzájárul a fókuszált munkavégzéshez. Szintén ideális üzleti út során, vagy akkor, ha otthon nem biztosítottak a megfelelő munkakörülmények, például az ideális sávszélesség.

Érdemes bevezetni a szállodáknak a szolgáltatást, hiszen növeli a foglaltságot, ezáltal pedig a bevételeket. Gyakran a dolgozni érkező vendégek csak 1-2 napot töltenek el a hotelben, így a foglalások közötti “üres járatok” is maximálisan kihasználhatók.

 

KÍNÁLJ MÉG MAGASABB ÉLMÉNYT

 

A hotel office további előnye, hogy a vendégek kikapcsolódhatnak a szünetben vagy a munkaidő után, így ellátogathatnak a wellness részlegre vagy az edzőterembe. Még exkluzívabbá teheted a szolgáltatást, ha olyan in-room megoldásokkal szereled fel a szobát, melyek személyre szabottabb élményt kínálnak.

Egy megfelelően kiválasztott fitneszberendezés segít aktívan tölteni a szünetet, és kikapcsolódni a feladatok között. A kivételesen elegáns Recline Personal állítható, ergonomikus ülésének és háttámlájának köszönhetően maximális komfortérzetet nyújt. A digitális LIVE platform lehetővé teszi az internetes tartalmak böngészést, így akár tekerés közben is folytatható a munka.

Az exkluzív formatervezésű Run Personal páratlan futóélményt biztosít. A 22”-os kijelzőn professzionális edzésprogramok és szórakoztató tartalmak százai érhetők el, miközben az ergonomikusan elhelyezett gyorsgombok segítségével egyszerűen állítható a sebesség és a dőlésszög.

Te is szeretnéd csúcskategóriás megoldásokkal felszerelni a szállodád? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és megmutatjuk, hogyan hozd ki a maximumot a szolgáltatásaidból!

KAPCSOLAT

Tipptár