MOZGÁS, WELLNESS ÉS SZÓRAKOZÁS AZ UTAZÁS ALATT

Ma már a szállodai kínálat elengedhetetlen részét képezik a fitnesz és wellness szolgáltatások. A minőségi szálláshelyek többsége rendelkezik spa részleggel és saját edzőteremmel, azonban nem mindenhol alkalmaznak hozzáértő szakembereket, akik még színvonalasabbá teszik a kiszolgálást.

webdownload-2

FOGLALKOZTASS WELLNESS SZAKEMBEREKET

A képzett fitnesz és wellness szakemberek segítenek abban, hogy a vendégeknek még pihentetőbb és feltöltőbb élményben legyen részük. Tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően hozzájárulnak a vendégélmény növeléséhez és az egészségesebb életmód eléréséhez. Egy jó szakember olyan színvonalas szolgáltatást nyújt, amely növeli a vendégek elégedettségét és a szálloda jó hírnevét.

Milyen szakembereket foglalkoztass?

Masszőr:
Egy pihentető masszázs ellazítja az izmokat, és hatékony kezelést vagy kiegészítő terápiát nyújt bizonyos mozgásszervi panaszok esetén. Nyugtató hatással van a testre és az elmére, így segít az ellazulásban és a stresszlevezetésben. Többféle masszázstípus is létezik (pl. gyógymasszázs, svédmasszázs), melyek más-más célt szolgálnak. Egy relaxáló zenével és aromaterápiával kiegészítve igazán komplex élményt nyújt a vendégek számára.


Animátor:
A sport animátorok különböző programok keretében ösztönzik mozgásra a szállodai vendégeket, általában zenés, szórakoztató formában. Ők felelnek a jó hangulatért, továbbá fontos szerepük van a mozgás népszerűsítésében, különösen az idősebb korosztály körében. A programoknak köszönhetően a vendégek még több élménnyel gazdagodnak, és szívesen térnek vissza legközelebb is.


Személyi edző:
Egy személyi edző nem csak a teremlátogatók biztonságáért felel, de személyre szabott segítséget nyújt a fitneszcélok eléréséhez. Tanácsokat ad a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez, így még biztonságosabb és hatékonyabb lesz az edzés. Sokak számára a motiváció és a következetesség hiányzik, ha testmozgásról van szó: egy segítő társsal azonban könnyebb belevágni az életmódváltásba.
 

A szakembereken kívül további egyedi megoldásokkal is bővítheted a szállodád, melyekkel kiemelkedsz a versenymezőnyből. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy díjmentes konzultáció keretében személyre szabott tanácsokkal látunk el!

KAPCSOLAT

Tipptár