Változóban a szállodaipar – felkészültél?

A szállodaipar komoly változásokon megy keresztül, mivel a fogyasztói igények is változóban vannak. Az csupán egy szempont, hogy hirtelen megugrottak az elvárások a higiénia területén. A vendégek igényelni fogják az innovatív megoldásokat, amelyek erősítik a biztonságérzetüket és élményt is nyújtanak számukra.

valtozoban-a-szallodaipar-2

 

Az kell, ami személyre szabott

 

A vendégek szemében egyre fontosabbá válik a személyre szabott élmény. Amikor nyaralni mennek, arra vágynak, hogy minden tökéletesen, a saját igényeiknek megfelelően alakuljon. Egyáltalán nem ritka, hogy figyelembe veszik többek között azt, hogy

  • igényelhetnek-e reptéri transzfert a szállodához,
  • eldönthetik-e, hogy csak reggelit, ebédet vagy vacsorát kérnek,
  • tudnak-e időpontot foglalni a wellness szolgáltatásokra,
  • tartozik-e terasz a szobához,
  • franciaágyas-e a szoba, vagy csak két összetolt ágyon kell feküdniük.

Egy részletesen kidolgozott, felhasználóbarát foglalási rendszer nagy segítséget jelenthet a szálloda és a vendégek számára egyaránt. A wellness területén is tudsz személyre szabottságot biztosítani, többek között úgy, hogy a vendégek Wellness á la Carte rendszerben választhatják ki a használni kívánt fitneszgépet, berendezést vagy eszközt.

 

Előnyben a gyorsaság és az egyszerű használat

 

Az idő értékes, ezért a turisták nem szeretnének sok időt tölteni feleslegesnek tűnő dolgokkal, például azzal, hogy újra és újra azonosítaniuk kell magukat. Mivel bizonyos szolgáltatásokhoz elengedhetetlen az azonosítás, arra kell megoldást találni, hogy minél gyorsabban végbemenjen a folyamat.

valtozoban-a-szallodaipar-3

Vannak szállodák, ahol úgy hidalták át a problémát, hogy ujjlenyomattal működő rendszereket vezettek be. Ujjlenyomattal nyitható a szobaajtó, megoldható vele a be- és kicsekkolás, vagy akár tranzakciókat is könnyebben lehet intézni ezzel a módszerrel. Gyors, egyszerű és teljesen biztonságos.

Elősegítheted, hogy a vendégeid a wellness terén is gyors és egyszerű megoldásokat kapjanak. Kínálj számukra Technogym berendezéseket, melyek kapcsolódnak a Mywellness applikációra. Az app összekapcsolt wellness élményt kínál, amely révén a felhasználók nyomon tudják követni a szállodában és szabadban végzett testmozgást is. Ehhez csupán le kell tölteniük az alkalmazást a telefonjukra.

 

Nem csak technológia kell, hanem emberi interakció is

 

Az innovatív technológia nem minden: gyorsan elérhető vevőszolgálatra is szükség van. A vendégekben felmerülhetnek kérdések, melyeket egy gép nem tud megválaszolni, de előfordulhat, hogy egy eszköz használatával kapcsolatosan merült fel problémájuk.

A Bike Personal teremkerékpár akkor is támogatja a felhasználót, ha a személyzet éppen elfoglalt. A beépített Technogym Coach rendszer biztosítja, hogy a felhasználó úgy érezze, hogy egy személyi edző figyeli őt kerékpározás közben. Az innovatív technológia végigkíséri a vendéget az edzés teljes folyamatán, és a személyre szabottság élményét is erősíti.

Készen állsz a szállodaipari változásokra? Igényeld díjmentes konzultációnkat és segítünk abban, hogy a kikapcsolódásra vágyók a Te wellness szállodádat válasszák:

Díjmentes konzultáció

Tipptár