Élj át közösségi élményt az otthoni edzés során

Amikor szóba jön a közösség szerepe a sportban, akkor a legtöbben a csapatsportokra vagy aerobik órákra asszociálnak. Való igaz, hogy mindkét esetben kulcsfontosságú a közösségi élmény, ugyanakkor az egyéni sportokban is megjelenhet ez a tényező. A Technogym fejlesztéseinek köszönhetően akár otthon is átélheted a közösségi élményt edzés közben.

kozossegi-elmeny-edzes-2

 

Melyek a közösségi élmény előnyei a sportban?

 

  • Kapcsolatépítés

Olyan embereket ismerhetsz meg, akik hasonló érdeklődési körrel és fitness célokkal rendelkeznek, így új barátokat szerezhetsz szerte a világon. Fontos szempont az is, hogy a kapcsolati hálódat is tudod így építeni, ami kifejezetten hasznos, ugyanis a kapcsolati tőke értékét nem szabad alábecsülni.

  • Motivációt ad

A csapatsport erős motiváló tényező, hiszen az együtt-egymásért elv alapján senki nem akarja cserbenhagyni csapattársait, így sokkal többet belead a sportba. Egyéni sportok esetén máshogy jelenik meg ez a motiváció: ha kihagyod az edzést, nem a többieket hagyod cserben, hanem saját magadat.

kozossegi-elmeny-edzes-3

 

  • Erősíti a versenyszellemet

Ha egy kijelzőn látod, hogy hányadik helyen állsz a versenyben, akkor ösztönzve leszel arra, hogy még jobb legyél. Mindent bele fogsz adni az edzésbe, mert az lesz a célod, hogy előrébb kerülj a ranglistán vagy megőrizd az első helyet. A bizonyítási vágy és a versenyszellem arra fog ösztönözni, hogy rendszeresen visszatérj edzeni.

  • Szórakozás

Az edzés monotonitását megtöri a verseny, a ranglista folyamatos változása, az új és ismerős arcok látványa. Sokkal szórakoztatóbb az edzés, ha társaságban történik, ráadásul a szórakozás háttérbe szorítja az edzés fáradalmait.

 

Éld át otthon a közösségi élményt

 

A Technogym fejlesztéseinek köszönhetően akár a nappalidban is átélheted a közösségi élményt edzés közben. A Technogym Bike, az Excite Live termékcsalád és a Myrun is rendelkezik olyan programokkal, melyek közelebb hoznak hozzád egy sportos közösséget.

  • Technogym Bike – kerékpározz otthon, mégis társaságban

A Technogym egyik legújabb beltéri kerékpárja, a Technogym Bike több száz edzésvideót kínál számodra, melyek segítségével profi edzőkkel tudsz együtt sportolni. A bármikor elérhető (on-demand) tartalmak mellett élő órákon (live class) történő részvételre is van lehetőséged, ahol valós időben tekerhetsz együtt az edzővel és a csapattársaiddal.

kozossegi-elmeny-edzes-4

 

  • Excite Live – tartsd a kapcsolatot ismerőseiddel

A Technogym legújabb kardió termékvonala 7 berendezést foglal magába, melyek mindegyike rendelkezik az új Technogym Live felhasználói platformmal. Jelentkezz be a Live-ba, lépj be az Entertainment menübe, és válaszd ki a kívánt social media felületet. Ezután már csak kapcsolatba kell lépned egy ismerősöddel, és már élvezheted is a társaságát.

  • Technogym Myrun - hívd ki a sporttársaidat

A Myrun futópadon immár elérhető a LIVE applikáció, amely számtalan szórakozási lehetőséget nyit meg előtted. Az egyik ilyen lehetőség az Exergaming, amely lehetővé teszi, hogy kihívd a sporttársaidat egy versenyre. Figyeld a játékos versenyt a tableteden vagy egy nagyméretű kijelzőn, és érezd a közösség nyújtotta motivációt.

Felkeltette az érdeklődésedet az Excite Live, a Technogym Bike vagy a Myrun? Válaszd ki a hozzád legjobban illő berendezést, és éld át otthon a sport közösségi élményét!

Kapcsolat

Tipptár