Érd el gyorsabban céljaidat a Technogym Appal

Otthoni edzés során sokszor nehéz motivációt találni – főleg akkor, ha egyedül edzünk. Az okostelefonra telepíthető fitnesz alkalmazások kézenfekvő megoldást nyújtanak az egészséges szokások kialakításához. Amellett, hogy segítenek fenntartani a motivációt, szórakoztatóvá teszik az edzést és visszajelzést adnak a teljesítményről.

A Technogym App okostelefonra és tabletre letölthető alkalmazása többet nyújt egy fitnesz alkalmazásnál. Bármely edzésfajtát kedveled, megtalálod benne a számodra ideális programot.

Apple Watch készülékeddel is kompatibilis, mely a pulzusod és az elégetett kalóriák mérésében lesz segítségedre. Apple AirPlay2, Samsung Smart View vagy Chromecast Android eszközöd segítségével közvetlenül a tévén indíthatod el az edzésvideókat, így még egyszerűbben tudod követni a gyakorlatokat.

 

VÉGTELEN EDZÉSPROGRAMOK


Nem kell edzőterembe menned ahhoz, hogy egy személyi edző segítségét vedd igénybe. A Technogym Coach saját digitális személyi edződként könnyíti meg céljaid elérését. A feltett kérdésekre adott válaszaid alapján személyre szabott edzéstervet készít számodra, amely a fejlődési ütemedhez igazodik.

Válassz annak megfelelően, hogy mit szeretnél elérni:

  • Fitness – hogy formába lendülj, fogyj, erősödj és izmot építs
  • Sport – hogy a legjobb teljesítményt tudd nyújtani teniszben, golfban, futásban vagy síelésben
  • Health and Lifestyle - hogy a mozgás segítségével előzd meg az egészségügyi problémák kialakulását


A Technogym App a lehetőségeidhez igazítja az edzéseket, így otthon, az edzőteremben, a szállodában vagy akár a szabadban is követni tudod a programokat. Használd rendelkezésre álló eszközeidet, vagy végezz saját testsúlyos gyakorlatokat.

Válassz az inspiráló edzésprogramok közül:

  • Routines: Végezd a kitűzött célodnak megfelelő gyakorlatsort, melyek helyes kivitelezését videók mutatják be. Ha közben kedvenc sorozatodat néznéd, hangutasítások és pop-up üzenetek jelzik a következő feladatot.
  • Signature Programs: Kövesd a sportspecifikus edzésterveket futáshoz, teniszhez, síeléshez vagy golfhoz.

Technogym Plus előfizetéssel hozzáférsz a több, mint 450 Sessions videóhoz, melyekben világhírű edzők vezetik a gyakorlatokat. Válassz a futás, kerékpározás, HIIT, jóga, box és erősítő programok közül, melyekhez hetente érkeznek újabb tartalmak.

 

ÁLLÍTS FEL ÚJ KIHÍVÁSOKAT


Edzés során fontos mérni a teljesítményed, hogy lásd a fejlődésed és új célokat tudj kitűzni. Az app az aktivitásod nyomon követésében is segítségedre lesz.

A MOVE a mozgás mértékegysége, nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül. A MOVERGY index pedig nyomon követi az aktivitásod, és a MOVE-ok száma alapján megmutatja a kéthetes fizikai aktivitási trendedet.

A részletes mutatók megmutatják az edzés során megtett távolságot, a sebességet, az elégetett kalóriákat és a szívverésed. A Wellness Passportban egy helyen találod meg az összes mérési eredményedet, így láthatod a fejlődésedet.


Ha csak kikapcsolódásra vágysz, a Wellness Magazine cikkjei között sport, életmód, tudatosság, és táplálkozás kategóriában is találsz érdekes tartalmakat.

HASZNÁLD EGYÜTT A TECHNOGYM INNOVATÍV MEGOLDÁSAIVAL


A Technogym Bench funkcionális edzőszettel több, mint 200 gyakorlatot tudsz végezni. A sokoldalú edzőpad használatában a Technogym App videói segítenek.

A Technogym Myrun nem csak futásra alkalmas. A Routines videói között hatékony gyakorlatsorokat találsz, melyhez a Myrun automatikusan beállítja az intenzitást.

A Power Personal a Technogym erősítő megoldása azok számára, akik szabadsúlyos edzéseket végeznek. A Routines szekcióban megtekintheted a kitűzött céljaidnak megfelelő gyakorlatokat.

A Technogym Bike beépített kijelzőjén még élvezetesebb a kerékpáros edzés. Tekerj a Sessions edzőinek útmutatására, vagy hívd ki sporttársaidat egy versenyre.

Töltsd le az appot okostelefonodra vagy tabletedre, és fedezd fel a Technogym App nyújtotta lehetőségeket.

Böngéssz az edzésprogramok között

Tipptár