Home Wellness - a jóllét új szintje

A Technogym az elmúlt 30 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a fitnesz és wellness területén, így nem véletlen, hogy az iparág vezető márkájává vált. Az olasz márka felismerte a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, ezért minden wellness megoldását ennek szellemében tervezte és alkotta meg. De hogyan érte el a Technogym, hogy valamennyi fitnesz berendezése kiválóan illeszkedjen az otthoni környezetbe?

home-wellness-2

A Technogym jellegzetessége, hogy nem csupán a termékminőségre, hanem az egyedülálló designra, az innovációra és a felhasználói élményre egyaránt nagy hangsúlyt fektet. A márka wellness megoldásai kifogástalan összhangot teremtenek az edzésélmény és az otthoni környezet között, a világítástól kezdve egészen az anyagokig bezárólag.

Nerio Alessandri, a Technogym elnöke szerint a wellness területén a design elképesztően fontos, hiszen ebben rejlik a felhasználó jóllétének kulcsa. A design érzelmeket ébreszt, emellett harmóniát és egyensúlyt teremt. Ez a harmónia létrehoz egy sajátos atmoszférát és örömérzetet kelt az emberekben. Ebből kifolyólag olyan berendezéseket terveznek, amelyek esztétikusak, illeszkednek a különböző méretű terekbe, valamint hatást gyakorolnak az érzékekre, és így harmóniát teremtenek környezetükkel. A Technogym által megálmodott és létrehozott terek mind támogatják a testi-szellemi egyensúlyt.

 

Hogyan zajlik tervezés folyamata?

 

Amikor a Technogym formatervezői a berendezések designján dolgoznak, figyelembe veszik, hogy a vállalat milyen értéket, küldetést, víziót és stratégiát követ, és mindezt felhasználva alkotják meg a terveket. A formák, színek, valamint a termékek saját jellemzőinek segítségével a wellness megoldásokat saját identitással ruházzák fel. Ez a minden részletre kiterjedő nézet hozzájárul ahhoz, hogy a végeredmény minden esetben egy kiváló minőségű, professzionális és elegáns fitnesz megoldás legyen.

home-wellness-3

Minden berendezést úgy terveznek és építenek meg, hogy azok illeszkedjenek a különböző felhasználói igényekhez. A fitnesz megoldásoknak hozzáférhetőnek, könnyen használhatónak, ergonomikusnak, esztétikusnak és hatékonynak kell lenniük. Fontos, hogy férfiak és nők, idősebbek és fiatalabbak, kezdő vagy profi sportolók egyaránt elégedettek legyenek a Technogym fitnesz megoldásaival.

 

Elegáns berendezések különböző terekbe

 

Egy közepes méretű térbe, például a nappaliba kiválóan illenek a Personal termékcsalád kardió és erősítő megoldásai. A Personal megoldások lakberendezési tárgyak is egyben: csúcskategóriás designjuknak köszönhetően remekül kiegészítik a nappalit, emellett megteremtik a fizikai és szellemi jóllét alapjait.

Egy nagyobb méretű helyiségbe, például egy otthoni wellness részlegbe ideális választás a SKILL vonal. A SKILL Line alapja egy teljesítményalapú edzési módszer, a SKILLATHLETIC, amit a Technogym az olimpiai bajnokokkal együttműködésben fejlesztett ki az atlétikai teljesítmény fokozásának céljából. A SKILL megoldásainak segítségével otthon lehet fejleszteni sportteljesítményt.

home-wellness-4

Egy innovatív, otthoni edzőterembe az ARTIS termékvonal berendezései illenek a legjobban. A Technogym csúcskategóriás ARTIS termékcsaládját exkluzív, keret nélküli design, csatlakoztathatóság és szórakoztató használat jellemzi. Mindezek mellett az ARTIS különlegessége, hogy fenntarthatósági szempontoknak is megfelel: a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyeri, ráadásul a sportolás közben keletkezett többletenergiát képes az elektromos hálózatba visszatermelni.

A fenti példák alátámasztják, hogy a Technogym számára a tervezés során kiemelt fontosságú szempont a design, a részletekre való odafigyelés és a termékelegancia, ráadásul mindez a belsőépítészethez igazodva.

Összeállítottunk egy exkluzív Wellness Design katalógust abból a célból, hogy inspiráló belsőépítészeti megoldásokat mutassunk be. Tekintsd meg katalógusunkat és meríts ötleteket!

Katalógus

Tipptár