Így készítsd fel magad az ünnepekre

Az ünnepek alatt könnyen szaladnak fel a plusz kilók, és ha előtte sem figyeltél oda az étkezésre és a mozgásra, igen nehéz lesz tőlük megszabadulni. Fontos, hogy már a megelőző időszakban alakítsd ki az egészséges szokásaidat - adunk néhány tippet, hogyan készítsd fel magad az ünnepekre.

 

4 TIPP, HOGY FORMÁBAN MARADJ

 

 1. Legyenek határozott céljaid
  Állíts fel határozott, de reális célokat mind az edzésre, mind az étkezésre vonatkozóan. Ezek segítenek abban, hogy motivált és következetes maradj. Iktass be például heti 3 edzést, figyelj oda a kiegyensúlyozott étkezésre és ne fogyassz napi 2 pohár alkoholnál többet az ünnepekkor.

 2. Válassz egészségesebb alternatívákat
  Legtöbbször a desszertek és a különböző egészségtelen ételek okozzák a legnagyobb nehézséget. Ezek teljes kiiktatása nem túl fenntartható, épp ezért pár egészségesebb alternatívával jelentősen megkönnyíted céljaid elérését. Nassolnivalónak egyél például gyümölcsöket vagy magvakat. Ha mindenképp édességre vágysz, cseréld a hozzávalókat egészségesebb alternatívákra.

 3. Igyál sok vizet
  A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezeted megfelelően működjön. A hidratálás mellett a teltségérzetet is növeli, így segít megelőzni a túlevést. Érdemes ezért az étkezések előtt és után 1-2 pohár vizet inni.

 4. Eddz reggel
  Könnyebb lesz betartani az edzésterved, ha reggelre időzíted a mozgást. Délután számos program jöhet közbe, illetve a nap végén a fáradtság is elveheti a kedved. A reggeli edzéssel felszabadul a délutánod, a sikerélmény pedig az egész napod végigkíséri.

 

VÉGEZZ HATÉKONY EDZÉST OTTHON

 

Reggel nem könnyű órákkal korábban kelni, hogy eljuss az edzőterembe, így érdemes inkább otthoni eszközökben gondolkodnod. A Technogym megoldásai biztosítják a hatékony és élvezetes edzést, kompakt kialakításuk miatt pedig a legkisebb terekbe is illeszkednek.


A Technogym Elliptical olyan ízületkímélő mozgásformát nyújt, mely a teljes tested megmozgatja. Tableteddel csatlakozva a Technogym Live app nyújt személyre szabott edzést, ahol a szívritmusodat figyelő CPR rendszer automatikusan beállítja a biztonságos ellenállást.


A Technogym Myrun egy kompakt és elegáns megjelenésű futópad, mely tökéletesen illik az otthonodba. A Technogym Live alkalmazásban elérhető több száz edzésvideó mindig megadja számodra a plusz löketet, a Myrun pedig automatikusan beállítja hozzá a sebességet és dőlésszöget.


Szeretnéd könnyebben elérni a céljaidat a Technogym otthoni megoldásaival? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy díjmentes konzultáció keretében segítünk kiválasztani a hozzád illő berendezést!
Kapcsolat

Tipptár