Ismerd meg a teremkerékpározás új, sokszínű és izgalmas formáját

A kerékpározást a legegészségesebb sportok között tartják számon. Mivel folyamatos ciklusos mozgásból áll, hozzájárul állóképességünk javításához, emellett jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerünkre, légzőszerveinkre, anyagcserénkre és izmainkra. Még jobb, hogy nem csak a kerékpárúton, hanem otthon is végezhető ez a sport, sőt, ott még előnyösebb is.

technogym-bike-2

A teremkerékpár napjaink egyik legnépszerűbb kardió berendezése, hiszen remekül helyettesíti a hagyományos kerékpárokat. Ráadásul a technológia fejlődésének köszönhetően már olyan megoldások közül tudsz válogatni, amelyek kényelmesebbé, szórakoztatóbbá és hatékonyabbá teszik az edzéseidet.

 

A teremkerékpározás előnyei

 

  • Nem számít az időjárás

Sokkal kellemetlenebb úgy tekerni, hogy közben szakad az eső, fúj a szél, tűz a nap, forró a levegő, vagy épp fagypont alatti a hőmérséklet. A négy fal között télen-nyáron kellemes körülmények között leszel, és több energiád marad arra, hogy csak magadra és az edzésre koncentrálj.

  • Allergiás vagy?

Allergiaszezonban nem csak kényelmetlen, hanem egyenesen veszélyes kerékpároznod az úton, hiszen sokkal nehezebb odafigyelni a környezetedre, ha megállás nélkül tüsszentened kell. Ez a kockázat nem áll fenn, amikor otthon edzel, hiszen egy jó minőségű légtisztító kiválóan megszűri a levegőt.

  • Nagyobb biztonság

Amikor a szabadban biciklizel, sokkal nagyobb a balesetek, sérülések bekövetkezésének esélye. A kerékpárút minősége, az időjárás, a többi kerékpáros, a gyalogosok és az autósok egyaránt befolyásolják a biztonságodat, arról nem is beszélve, hogy a légszennyezettség az egészségedet is veszélyezteti. Ezzel ellentétben a teremkerékpárt stabilan el tudod helyezni a nappaliban, és már indulhat is az edzés.

technogym-bike-3

 

Fedezd fel a teremkerékpározás új dimenzióját a Technogym Bike-kal

 

A Technogym legújabb beltéri kerékpárja, a Technogym Bike több mint 30 év biomechanikai kutatásainak eredményét foglalja magába. A teremkerékpár tervezésekor a kényelem és a hatékonyság mellett fontos szempont volt az is, hogy az edzés motiváló és szórakoztató legyen. Mindez speciális funkciók, programok és tartalmak formájában valósult meg.

  • Egy teremkerékpár, amely alkalmazkodik hozzád

A Technogym Bike egyik különlegessége, hogy pillanatok alatt adaptálódik a tekerési stílusodhoz. A gyors beállítási lehetőségek révén a berendezés felismeri a tested egyéni adottságait, és azonnal alkalmazkodik hozzád. Az eredmény egy kényelmes, csendes és gördülékeny edzés.

  • Erősítsd a teljes tested a megfelelő gyakorlatokkal

A teremkerékpárról leszállva még hatékonyabbá és változatosabbá teheted a testmozgást. A Technogym Bike-on olyan videós tartalmakhoz is hozzáférsz, amelyek súlyzós erőgyakorlatokat mutatnak be. Mivel a kijelző szabadon állítható, bármely edzéspozícióból tökéletesen látni fogod az instrukciókat, a súlyzókat pedig kiegészítőként megkapod a teremkerékpár mellé, így nem kell külön beszerezned őket.

technogym-bike-4

  • Élő és bármikor elérhető órák

A Technogym Bike több mint száz videót kínál, melyeket magasan képzett edzők készítettek, így a szakma krémjét tudod követni edzéseid során. A videók között találsz előre felvett (on-demand) és élőben közvetített (live) órákat is.

  • Csatlakozz és éld át a közösségi élményt

A Technogym Bike-on arra is lehetőséged van, hogy valós időben tekerj együtt az óra többi résztvevőjével. Válaszd ki a kedvenc edződet, csatlakozz az órájához, figyeld a többi résztvevő haladását, töltődj fel energiával, haladj felfelé a ranglistán és válj egy kitartó, motivált közösség tagjává.

A Technogym Bike új utat nyit meg előtted, méghozzá olyat, ahol egy inspiráló és motiváló közösség tagjaként haladsz előre a céljaid felé. Helyezd el az innovatív teremkerékpárt a nappalidban, és éld át az edzések új dimenzióját.

A Technogym Bike részletei

Tipptár