Nem véletlenül nyert design díjat a SKILLBIKE

A Technogym, felismerve a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, minden wellness megoldását ennek szellemében tervezi és alkotja meg. Nem véletlen, hogy a márka számos díjat tudhat magáénak a design kategóriában (a MYRUN TECHNOGYM díjazásáról korábban már beszámoltunk), köztük a 2018-as Good Design Award díjat, melyet a SKILLBIKE fitnesz megoldás nyert meg.

A MYRUN TECHNOGYM díjazásáról ide kattintva olvashatsz bővebben.

skillbike-2


Az első beltéri kerékpár valódi sebességváltóval

 

A minden évben, Chicagóban megrendezésre kerülő Good Design Award a világ egyik legrangosabb és legrégebb óta fennálló design díjátadója. A rendezvényen világszerte több ezer designer és gyártó terméke közül, különböző kategóriákban választják ki a legkiemelkedőbb formatervezésű darabokat. A döntés során az egyik legfontosabb szempont, hogy az adott termék képes-e a design segítségével gazdagabbá tenni a társadalmat és fejleszteni az emberek életminőségét.

A SKILLBIKE azzal érdemelte ki a díjat, hogy a világon ez az első beltéri kerékpár, amely valódi sebességváltóval rendelkezik. A sebességváltó révén a felhasználó érzékelni tudja az ellenállás változását, és eközben fenn tudja tartani a megfelelő teljesítményt és tempót a maximális hatékonyság érdekében. A SKILLBIKE-on található LCD konzol mindeközben valós időben jeleníti meg a legfontosabb adatokat, köztük a sebességet és a sebességfokozatokat, így a lényeges információk és adatok könnyedén elérhetők edzés alatt is.

skillbike-3

 

Innovatív technológia a hatékonyságért és az élményért

 

A sebességváltás a Multidrive technológia legfontosabb tényezője. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi a gyors áttérést az erőnléti edzésről az emelkedőre tekerés szimulálására, méghozzá úgy, hogy szabadon be lehet állítani a hosszt és a dőlésszöget. A hatékonyságot növeli a Pedal Printing technológia is, amely vizuális visszajelzést biztosít a pedál löketének körkörösségéről és szimmetriájáról. Minden pedálfordulatnál a két láb közötti nyomatékszimmetria valós időben kerül elemzésre és jelentésre, így a SKILLBIKE azonnali visszacsatolást képes adni.

A SKILLBIKE előnyei közé tartozik a Road Effect System is, amely révén úgy fogod érezni, mintha a szabadban kerékpároznál. A SKILLBIKE képes reagálni a pedálozási stílusodra és a teljesítményed paramétereire, és így reprodukálja a szabadtéri kerékpárok biomechanikáját és személyre szabott edzést biztosít. Ráadásul a beltéri kerékpár tervezése során azt is figyelembe vették, hogy a kormány és keret különböző pózokhoz és testtartásokhoz is illeszkedjen. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas országúti kerékpározáshoz, időfutam és mountain bike edzéshez egyaránt. Mindezek mellett számos edzésprogram, teljesítmény teszt és előre beállított útvonal közül tudsz választani, és személyre tudod szabni az edzéseidet.

A SKILLBIKE használatával otthonodban is átélheted a kültéri kerékpározás izgalmait és kihívásait. A teljes körű beltéri tréner hozzásegít hatékonyságod maximalizálásához és segít felszabadítani a képességeidet. Ismerd meg a SKILLBIKE-ot:

SKILLBIKE

Tipptár