Technogym Bench – a tökéletes otthoni edzőszett

Te is azok közé tartozol, akik jobban szeretik otthon végezni a funkcionális edzésüket? Ismerj meg egy olyan megoldást, amely kompakt, kis helyet foglal, és mégis mindent megad, amire egy hatékony funkcionális edzés során van szükséged. Ez a megoldás nem más, mint az új Technogym Bench tréning szett.

technogym-bench-2

 

Egy kompakt megoldás

 

A Technogym professzionális formatervezésének köszönhetően a Technogym Bench helytakarékos és praktikus megoldást kínál a mindennapokra. A kompakt szettbe tartozik

  • 5 pár kézi súlyzó,
  • 3 pár maroksúly,
  • 3 pár rugalmas szalag, valamint
  • 1 db edzőszőnyeg.

A fenti kiegészítők mindegyikének megvan a saját helye a Technogym Bench-ben, így tároláskor csak a pad helyigényével kell számolni. Ez nem jelenthet különösebb nehézséget, ugyanis a pad mindössze 114 cm hosszú, 37,6 cm széles és 44 cm magas.

A Technogym Bench valóban kis helyet foglal, és mégis mindent megad, amire egy hatékony funkcionális edzés során szükséged van.

technogym-bench-3

 

Több mint 200 gyakorlat

 

Az all-inclusive funkcionális tréning szett a teljes test megmozgatásának számtalan variációját kínálja, hiszen több mint 200 különböző gyakorlat elvégzésére nyújt lehetőséget. Akár kockás hasra vágysz, akár a farizmaid erősítése a célod, a Technogym Bench számos gyakorlatot kínál hozzá.

  • Gyakorlatok az aktív core-izmokért

Erősítsd a törzsizmaidat az 0,5 kg-os, 1 kg-os vagy 1,5 kg-os maroksúlyok segítségével.

  • Rugalmasság és erő fejlesztése

Fejleszd a mobilitásod és növeld hatékonyan az erőnléted a 3 pár különböző ellenállású gumiszalaggal.

  • Érj el tónusosabb izmokat

Válassz a számtalan súlyzós edzési lehetőség közül, melyet 5 pár hatszögletű kézisúlyzó tesz igazán hatékonnyá.

technogym-bench-4

 

Magukkal ragadó edzésvideók

 

Bízd magad a szakértőkre: edzés közben a Technogym profi edzőinek inspiráló edzésprogramjai segítenek téged. Ezeket a programokat 20-30 perces videók formájában éred el, és mindegyik edzésvideó kifejezetten a céljaid elérésében támogat, legyen szó erősebb core-izmokról, nagyobb rugalmasságról vagy tónusosabb izmokról.

Válaszd ki a célodnak megfelelő videót a Technogym listájából, indítsd el nagyképernyőn és kövesd figyelemmel a szaktekintélyek útmutatását az edzés teljes időtartama alatt. Emeld a hatékonyságot egy magasabb szintre.

Fedezd fel a Technogym legújabb tréning szettje, a Technogym Bench által kínált gyakorlatok széles skáláját, és élj át egy sokoldalú, motiváló és rendkívül hatékony edzésélményt. Kattints és tudj meg többet a Technogym Bench-ről!

Technogym Bench

Tipptár