4 karácsonyi tipp edzőtermeknek, 2020-ra hangolva

Bár a korlátozások miatt határozatlan időre be kellett zárni az edzőtermeket, nem reménytelen a helyzet: még most is van lehetőséged arra, hogy megőrizd és bővítsd vendégköröd, és ezzel együtt profitra tegyél szert. Ismerj meg néhány tippet és tedd sikeressé a decembert a korlátozások ellenére is.

karacsony-edzoterem-2

 

1. Térj át online órákra

 

Ha nem lehet kinyitni az edzőtermet, akkor költöztesd át az online térbe! Indíts online edzésprogramot, például Skype, Zoom vagy más program segítségével. Így elő tudod segíteni, hogy az edzők fenn tudják tartani a kapcsolatot a vendégeikkel, és továbbra is megbízható társat jelentsenek számukra az egészséges életmód felé vezető úton.

Mielőtt bevezeted az online átállást, tervezd meg alaposan a folyamatot. Ellenőrizd le, hogy mindenkinek rendelkezésre állnak-e a munkához szükséges eszközök, a fitneszeszközöktől a stabil internetkapcsolatig. Egyeztess a csapatod minden tagjával, válaszold meg a kérdéseiket, legyél rugalmas és támogató – így nem csak azt biztosítod, hogy az átállás zökkenőmentes legyen, hanem a munkatársaid lojalitását is megnyered.

 

2. Tartsd fenn az érdeklődést egy nyereményjátékkal

 

Attól tartasz, hogy meg fognak feledkezni az emberek a konditermedről? Keltsd fel a figyelmüket egy egyszerű Facebook nyereményjátékkal, hiszen játszani mindenki szeret, nyerni pedig főleg!

Tegyél közzé Facebook oldaladon egy bejegyzést, amiben felteszel egy kérdést, amire a résztvevőknek hozzászólásban kell válaszolniuk. A válaszadók között sorsolj ki egy vagy több apróságot, például egy napi jegyet az online órákra vagy egy céges logóval ellátott trikót. Ne felejts el nyereményjáték szabályzatot is feltölteni, és vedd figyelembe a Facebook aktuális irányelveit is.

karacsony-edzoterem-3

 

3. Teremts ünnepi hangulatot a konditermed online környezetében

 

Karácsony közeledtével érdemes egy kis ünnepi hangulatot csempészned a vendégeid életébe. A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány ötletet:

  • Cseréld le a háttérképet a weboldaladon ünnepi hangulatúra.
  • A közösségi médiában is legyél aktív: cseréld le a fitnesztermed Facebook oldalának borítóképet karácsonyira, Instagramra pedig posztolj hangulatos képeket.
  • Ha szoktál hírleveleket küldeni a feliratkozóidnak, akkor ne állj le decemberben sem, hiszen ezzel is hozzájárulsz ahhoz, hogy ne feledkezzenek meg rólad a vendégeid.

 

4. Kelts hype-ot, hogy alig várják a vendégeid a nyitást

 

Keltsd fel az emberek kíváncsiságát és lelkesítsd fel őket: célozz arra, hogy amikor újra ellátogathatnak a konditermedbe, számos izgalmas újdonsággal fogod várni őket. Olyan megoldásokat fognak látni a teremben, amelyekkel eddig sehol sem találkoztak, és annyi kaland fogja várni őket, hogy akár minden nap ki tudnak próbálni valami újat.

karacsony-edzoterem-4

Szerezd be a Technogym egyik legújabb kardió termékcsaládját, az Excite Live-ot, amely rengeteg felfedezésre váró funkcióval rendelkezik. A Technogym forradalmian új felhasználói platformja, a Live izgalmas szórakozási lehetőségek széles skáláját kínálja, így vendégeid minden egyes alkalommal új funkciókat ismerhetnek meg, ismerős vagy ismeretlen tájakon futhatnak, változatos videókat nézhetnek meg kedvük szerint. Az Excite Live sosem válik unalmassá.

Ez az időszak számtalan kihívás elé állítja az edzőterem tulajdonosokat, de te magabiztosan fogsz szembenézni a nehézségekkel, és végig a fejlődés útján fogod tartani a fitnesztermed. Egyeztess velünk időpontot egy díjmentes konzultációra, és tedd igazán jövedelmezővé a vállalkozásod!

Díjmentes konzultáció

Tipptár