Miben jobb az új Excite Live az átlagos kardiógépeknél?

A Technogym legújabb kardió termékvonala, az Excite Live számtalan forradalmi újdonsággal támogatja a fitneszterem üzemeltetőket abban, hogy minden eddiginél magukkal ragadóbb élményeket tudjanak nyújtani a vendégeknek. De pontosan miben jobb az Excite Live, mint más kardiógépek?

excite-live-fitnesztermeknek-2

Az Excite Live személyre szabott edzést, hatékonyságot és szórakozást kínál egyszerre, ami már önmagában elősegíti, hogy vendégeid újra és újra visszatérjenek az edzőtermedbe, sőt, ismerőseiket is magukkal hozzák. Az Excite Live olyan funkciókkal rendelkezik, melyek segítségével lojális vendégkört tudsz kiépíteni, akik előszeretettel ajánlják a fitnesztermedet másoknak is.

 

Személyre szabott élmény egy fitneszteremben

 

Az Excite Live nem csupán fejlesztette, hanem egyenesen forradalmasította a kardióedzéseket, méghozzá az innovatív Technogym Live platformnak köszönhetően. A platform a mesterséges intelligencia és különböző izgalmas tartalmak segítségével biztosítja, hogy a klubtagok valóban személyre szabott élményben részesüljenek.

A Technogym Live funkciói között szerepel a Sessions, a Routines, az Outdoors, az Entertainment és a Technogym Coach. A felhasználók a Sessions alatt rövid edzésvideókat találnak, a Routines segítségével ki tudják választani az aznapi céljuknak megfelelő edzést, az Outdoors videók által pedig magukkal ragadó kültéri tájakon sportolhatnak.

excite-live-fitnesztermeknek-3

 

Hatékony edzés és határtalan szórakozás egyszerre

 

A Technogym újdonsága amellett, hogy hatékonyabbá teszi a tréninget, az Entertainment funkciónak köszönhetően még számos szórakozási lehetőséget is nyújt. Vendégeid számára elérhető többek között a Netflix, a YouTube és a Spotify, így edzés közben zenét tudnak hallgatni, sorozatot vagy videókat tudnak nézni, vagy akár tarthatják a kapcsolatot barátaikkal a közösségi média platformjain.

A hatékonyság és a szórakozás mellett szól a Technogym Coach is, ami a világon az első mesterséges intelligencia a fitness területén, mely teljesen személyre szabja az edzést. Az egyedülálló megoldás extra motivációt nyújt a felhasználóknak, akik ezt az élményt nem tudják akármelyik fitneszteremben, akármilyen kardiógépen átélni.

 

A helytakarékos designtól a vezeték nélküli telefontöltőig

 

A Technogym formatervezői úgy alkották meg az Excite Live kardiógépeket, hogy végig szem előtt tartották a fitneszterem üzemeltetők és a felhasználók igényeit egyaránt. A minden részletre kiterjedő tervezésnek köszönhetően az Excite Live berendezések a lehető legideálisabb arányokkal rendelkeznek: kisebb a térigényük a helyiségben, de nagyobb területet kínálnak az edzéshez.

excite-live-fitnesztermeknek-4

Vegyük például az Excite Live Run-t: a futópad 30%-kal kisebb területen helyezkedik el, viszont 13%-kal nagyobb futófelülettel rendelkezik, vagyis kisebb helyen kínál kényelmesebb edzést.

Az Excite Live további előnye, hogy lehetőséget kínál az okostelefonok töltésére. Az univerzális, vezeték nélküli töltő rendkívül hasznos funkció, különösen azok számára, akik mindig rohanásban vannak.

A design kapcsán kiemeljük azt is, hogy az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. A letisztult és merész Meteor Black verzió emlékezetes benyomást tesz a vendégeidre, a Lunar Grey változat pedig kellemes, megnyugtató összhatást kelt.

Az Excite Live kardiógépek és az új Technogym Live platform előnyeit ki tudod használni úgy, hogy segítségükkel felvirágoztasd az edzőtermed. Ismerd meg a kardióberendezéseket, varázsold velük még izgalmasabbá a fitnesztermed és szerezz visszatérő vendégeket!

Megnézem

Tipptár