Meríts ihletet külföldi Technogym fitneszterem referenciákból

A Technogym világszerte olyan fitnesztermeket szerel fel, amelyek méltán nevezhetőek élvonalbelinek, és jó példaként szolgálnak a hazai tulajdonosoknak. Közös mindegyikben, hogy stratégiai szinten átgondolt koncepciókban gondolkodnak a létesítmények alapítói, és nem elégednek meg az átlagos fitneszélmény nyújtásával.

kulfoldi-fitneszterem-referencia-technogym-2

 

LA7, Kairó

 

Az egyedülálló fitneszlétesítmény zászlóshajónak számít, mivel egy divatos és hatékony klubkoncepciót valósítottak meg, amely ki tudja szolgálni az elit réteget és a profi sportolókat egyaránt.

A klub működése azon a meggyőződésén alapul, hogy minden átalakulás belülről indul: az ember először az elméjét edzi, fegyelmezi és erősíti, mielőtt a testére koncentrálna.

Az LA7 2017-ben indult el egy, a megszokottól merőben eltérő gondolkodásmóddal, új mércét állítva a hatékony fizikai és mentális edzési környezetnek. A klub jelenleg 5 termet üzemeltet.

 

Technogym berendezéseket választottak az exkluzív edzőteremhez

 

A létesítménybe belépve máris az az érzésünk, hogy egy egyedülálló helyen járunk: a modern kialakítású recepció és a bárrész az előszobája az exkluzív edzőteremnek. Az LA7 Gym egy 1700 négyzetméteres beltéri teret kínál a legújabb Technogym-berendezésekkel és egyéb területekkel, mint például a táplálkozási és fizioterápiás helyiségek, valamint egy 1300 négyzetméteres kültéri területet a funkcionális edzésekhez, ezen felül egy 220 négyzetméteres box területet a városra néző kilátással.

Az összes edzőterem a Technogym megoldásaival van felszerelve, beleértve az Artis Strength és Cardio megoldásait, amelyek a Technogym Live platform interaktív tartalmait kínálják.

 

Fusion Flagship Club

 

A kínai Sencsenben található Fusion fitneszközpontok magas színvonalú és kényelmes edzésélményt nyújtanak. Az egész városban legmagasabb tagsági díjjal a Fusion a város legexkluzívabb fitneszklubjai között az első helyen áll. A már 4 megnyílt és egy ötödik nyitás előtt álló klubjával a Fusion meghatározó szereplője lett a prémium wellness élményt nyújtó intézményeknek.

kulfoldi-fitneszterem-referencia-technogym-3

 

Fusion és Technogym: avantgárd design és stílus

 

Az exkluzív klub edzőterme a legexkluzívabb Technogym berendezésekkel van felszerelve a kényelmes és hatékony edzés érdekében. Az Antonio Citterio által tervezett Personal kollekció vonalainak eleganciája és letisztultsága jelen van a Fusion helyiségeiben: a Kinesis Personal lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint egy négyzetméternyi területen több mint 200 gyakorlat elvégezhető legyen. A Cross Personal egy olyan elliptikus tréner, amely hatékony edzést kínál minden felhasználó számára, a kezdőktől a profi sportolókig bezárólag. A Run Personal szintén hozzájárul a hely miliőjéhez kivételes megjelenésével, letisztult designjával és funkciókban gazdag megoldásaival.

kulfoldi-fitneszterem-referencia-technogym-4

 

Undercard: a HIIT új dimenziója Sydney exkluzív fitnesztermében

 

"Az Undercard nem a gyengéknek való" - az Undercard társalapítói egészen új koncepció mentén indították el prémium fitnesztermüket, hiszen a központi elemet a HIIT típusú edzések adják. A lágy megvilágítással, korszerű hangrendszerrel és képzett oktatókkal ellátott központban a Technogym Skillmill megoldása segítségével kínálnak box és kardió edzéseket.

kulfoldi-fitneszterem-referencia-technogym-5

Az órák HIIT edzésprogramokból állnak, a box alapmozdulatai képezik az Undercard módszerét. Ráadásul a Skillmillt választották az óráik támogatására, mert ez az egyetlen nem motorizált futópad, amely képes az erő, a sebesség, az állóképesség és az ügyesség fejlesztésére.

Szeretnél további példákat látni, vagy továbbfejlesztenéd fitnesztermed koncepcióját? Fordulj hozzánk bizalommal: vedd fel a kapcsolatot most és szakértő kollégáink segítenek abban, hogy még többet ki tudj hozni vállalkozásodból!

Díjmentes konzultáció

Tipptár