Mi alapján választanak edzőtermet az emberek?

Ahhoz, hogy hatékonyan meg tudd szólítani a célcsoportod, tisztában kell lenned az igényeikkel. Ez nem könnyű feladat, hiszen a testmozgásra vágyó emberek rengeteg kisebb-nagyobb szempontot vesznek figyelembe, amikor fitnesztermet választanak. Olvass tovább és ismerd meg ezeket a szempontokat.

mi-alapjan-valasztunk-edzotermet-2

1. Árak, vagy ár-érték arány

Az árérzékeny fogyasztók a legkedvezőbb ajánlatot fogják keresni, és készek edzőtermet váltani, ha emelkednek az árak. Ugyanakkor a tudatosabb vendégek az ár-érték arányt veszik figyelembe, vagyis számolnak azzal is, hogy a pénzükért milyen szolgáltatást kapnak. Ők azok, akik hajlandóak többet fizetni azért, hogy egy igényes fitneszterembe járhassanak.

2. Helyszín és megközelíthetőség

Sokan abba az edzőterembe járnak, amelyik a legközelebb van hozzájuk, de a tudatos fogyasztók inkább utaznak egy kicsit többet azért, hogy az igényeiknek megfelelő fitneszterembe járhassanak. Az is fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen – például nagyot lendíthet fitnesztermed sikerességén, ha rendelkezel saját parkolóval vagy van a közelben parkolási lehetőség, illetve ha jó a tömegközlekedés a környéken.

3. Nyitvatartási idő

Vedd figyelembe, hogy a célcsoportodnak általában mikor van szabadideje. Többek között az iskolások, egyetemisták és nyugdíjasok jobban ráérnek napközben, ezzel szemben a dolgozók inkább csak munkaidő kezdete előtt vagy után érnek rá.

mi-alapjan-valasztunk-edzotermet-3

 

A szolgáltatás minőségének szempontjai

 

  • Tisztaság és higiénia

Kulcsfontosságú minőségi követelmény a tisztaság, mivel senki sem akar koszos környezetben edzeni. A járvány miatt az is lényeges, hogy lássák a vendégek, hogy valóban rendszeres és alapos fertőtlenítés folyik a fitneszteremben. A tágas terek és a megfelelő szellőztetés is növeli a bizalmat.

  • Szakértő edzők

Minőségi kérdés az is, hogy mennyire felkészültek és megbízhatóak az edzők. Sokan azért választják a fitnesztermi órákat az otthoni edzés helyett, mert helyesen szeretnék elvégezni a gyakorlatokat, és ebben számítanak a szakértők segítségére is.

  • Felszereltség, kínálat

Rengeteg vendéget elveszíthetsz, ha rossz minőségű berendezéseket kínálsz számukra. Egy megbízhatatlan gépet nem szívesen használ senki, mivel fennáll az a kockázat, hogy megsérülnek edzés közben. Az sem bizalomgerjesztő, ha a berendezések gyakran meghibásodnak.

Menj biztosra és rendezd be a fitnesztermed a Technogym egyik legújabb kardió termékcsaládjával, az Excite Live-val. Az innovatív kardió megoldások segítségével olyan környezetet tudsz kialakítani az edzőtermedben, ahova minden klubtag szívesen tér vissza.

mi-alapjan-valasztunk-edzotermet-4

Az Excite Live révén biztosítani tudod, hogy a klubtagok kiváló Technogym minőséget kapjanak, emellett pedig személyre szabott, utánozhatatlan élményben részesüljenek.

  • Extra szolgáltatások

Az Excite Live szinte már önmagában is extra szolgáltatásnak számít, mivel nem csupán edzést, hanem élményt is kínál. Az új felhasználói platform, a Technogym Live a termékvonal mindegyik gépén elérhető, így vendégeid az edzés típusától függetlenül tudnak internetezni, filmet és sorozatot nézni, vagy böngészni a közösségi média felületein.

Vannak, akik számára az extra szolgáltatást a wellness részleg jelenti. Amennyiben úgy döntesz, hogy wellness lehetőségeket is kínálsz a vendégeidnek, akkor mindenképpen kérd ki szakértő kollégáink tanácsát, ugyanis rengeteg tényezőt figyelembe kell venni a szaunák, gőzfürdők és más spa kabinok tervezése és építése során.

Készen állsz fitnesztermed fejlesztésére? Igényeld díjmentes konzultációnkat, és hozzásegítünk ahhoz, hogy magasabb szintre emeld az edzőtermedben kínált szolgáltatásokat.

Díjmentes konzultáció

Tipptár