Mitől lesz egyedülálló egy boutique koncepció?

Divatba jöttek és hatalmas lendülettel törnek előre a boutique fitneszstúdiók, melyek specializált szolgáltatást nyújtanak a testmozgásra vágyók számára. A boutique fitneszklubok különösen az Y és a Z generáció körében hódítanak, mivel rájuk különösen jellemző, hogy élményekre vágynak az élet minden területén. Pontosan ezt ismerte fel többek között az angliai FLY Fitness.

boutique-koncepcio-2

A FLY Fitness az angliai Bath városának legelső boutique fitneszstúdiója. Az alapítók már azzal jelentős versenyelőnyre tettek szert, hogy a városban elsőként nyitottak ilyen klubot, ugyanakkor nem elégedtek meg ennyivel. Olyan koncepciót akartak megalkotni, amely a vendégek jóllétét helyezi középpontba.

 

Egy boutique fitnesz koncepció: FLY Fitness

 

A koncepció szerves részét képezi, hogy a FLY Fitness nem csupán egy fitneszterem, hanem egy márka, amely identitással is rendelkezik. Ez többek között abban nyilvánul meg, hogy a FLY valójában egy betűszó, melynek jelentése: First Love Yourself. Ezzel azt üzenik a vendégeiknek, hogy itt minden róluk szól, és ezt az üzenetet alá is támasztják azzal, hogy valóban ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtanak.

Már a tervezés során is végig ezt az üzenetet tartották szem előtt. Megkeresték Bath legnagyobb épületét, ahol berendezhették a boutique fitneszstúdiót, és arra is figyeltek, hogy a helyiség ergonómiai szempontoknak is megfeleljen. A tágas terekben kényelmesen elférnek a vendégek, a hatalmas ablakok pedig természetes fényt engednek be. Összességében a FLY Fitness egy modern, exkluzív és kellemes hangulatú stúdiót hozott létre, amely feltölti energiával a látogatókat.

boutique-koncepcio-3

 

Egy megközelítés, három elem

 

A FLY Fitness megközelítése három elemre terjed ki, melyek a Fire, Force és Flow fantázianeveket viselik. Force órák keretében erősítő edzésekre kínálnak lehetőséget, és elsősorban szabad súlyokat és erősítőgépeket használnak. A Flow inkább nyújtásra és relaxációra szolgál, ezért többek között hatha jógát és balett órát kínálnak. Fire órák során kerül képbe a Technogym. Annak érdekében, hogy a vendégek érezzék, hogy ebben a fitneszteremben ténylegesen ők vannak a középpontban, a FLY Fitness SKILLMILL futópadokkal rendezte be a helyiséget.

A Fire típusú edzéseket a Dungeon elnevezésű helyiségben tartják, és ezzel is fokozzák az órák különleges hangulatát. A tréning alatt HIIT, szabad súlyos gyakorlatok, valamint ökölvívás gyors tempójú keverékét végzik a résztvevők, ráadásul a futópadokon sprintelhetnek, szántolást végezhetnek, vagy akár „bear crawl” gyakorlatokkal színesíthetik az edzést. A változatosság és a szórakoztató, mégis hatékony testmozgás hosszú távon elkötelezi a vendégeket.

A SKILLMILL rendkívül hatékony edzésekre kínál lehetőséget a fitnesztermek számára. Nem csak nagy- és kiscsoportos, hanem virtuális órák is megvalósíthatók a SKILLMILL-el. Ismerd meg a különleges futópad előnyeit:

A SKILLMILL előnyei

Tipptár