Dizájn tippek szállodáknak

Mindenki örül, ha az utazás alatti pihenést egy szépen kialakított, esztétikus környezetben töltheti. Sőt, egy prémium hangulatú lakosztály hatalmas vonzerővel bír a szálláshelyek piacán. Megmutatjuk a legfontosabb dizájn és berendezési szempontokat, melyekkel még exkluzívabb környezetet tudsz teremteni a vendégek számára.

 

MIÉRT FONTOS A MEGFELELŐ DIZÁJN?

 

A szálláshely kiválasztása során a hotel belső megjelenése az, ami először megragadja az érdeklődők figyelmét. Ezen felül a vendégek elégedettségét is pozitívan befolyásolja, ha egy igényes, esztétikusan kialakított környezetben tölthetik a pihenőjüket.

A szobák berendezése azonban túlmutat a minőségi bútorokon. A különböző dizájnelemek megfelelő alkalmazása összhangot teremt, és vizuálisan is megragadja az érkező vendégeket.

 

EZEKET A SZEMPONTOKAT VEDD FIGYELEMBE

 

 1. Figyelj a színekre
  Gondoskodj arról, hogy a vendégek kényelmesen és otthonosan érezzék magukat a hotelszobában. Ehhez nagyon fontos a megfelelő színhasználat. Úgy állítsd össze a színeket, hogy azok összhangban legyenek egymással, és illeszkedjenek a szoba adottságaihoz.

  A világosabb színektől tágasabbnak tűnik a tér, a sötét színek viszont kényelmet és kifinomultságot sugároznak. A hideg árnyalatok, mint a kék vagy a zöld nyugtató hatásúak, a lila és a fémes hatású színek pedig luxusérzetet keltenek. A földszínek használatával igazán otthonos környezetet teremthetsz.

 2. Ügyelj a világításra
  Gyakran megfeledkeznek róla, de a világítás nagyban hozzájárul a szoba összképéhez. A nem megfelelő fények búskomorrá és nyomasztóvá teszik a teret, míg egy jól bevilágított szoba frissességet áraszt. A különböző lámpákkal és LED fényekkel más-más hatást tudsz elérni. A szoba exkluzív érzetét növeli az álmennyezeti rejtett világítás, valamint a szoba középpontjában elhelyezett csillár.

 3. Használj kulturális elemeket
  A turisták okkal érkeznek az adott városba, és öröm számukra, ha minél többet tapasztalnak meg belőle. Ezt úgy érheted el, ha becsempészed a dizájnba a város fő látnivalóit és jellegzetességeit, emellett különböző dekorációkkal, műalkotásokkal és építőanyagokkal is helyi vonásokat vihetsz a belső terekbe.

 4. Legyen egy fókuszpont
  Minden lakosztálynak legyen egy olyan, központi része, amely megragadja a tekintetet. Lehet ez egy festmény, kandalló, csillár, vagy épp a Kinesis Personal Vision, mely amellett, hogy biztosítja a mozgást, minden részletében a kifinomult olasz eleganciát tükrözi. 5. Technológia és konnektivitás
  A dizájn elemek mellett a szoba funkcionalitására és az extra szolgáltatásokra is figyelj. A Technogym Personal termékvonala az Antonio Citterio Design Studio-val együttműködésben született meg. A exkluzív fitneszberendezések kivételes formatervezésének és anyaghasználatának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a luxusszállodák lakosztályaiba.

  A vendégek számára az egyedülálló biomechanikai jellemzők és az összekapcsolt élmény teszik még élvezetesebbé a mozgást, melynek lehetőségeit a csúcstechnológiás LIVE platformon keresztül érik el.

Szeretnéd új szintre emelni a szállodád enteriőrjeit? Vedd fel velünk egy kapcsolatot, és segítünk, hogy a legtöbbet hozd ki a belső terekből!

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Tipptár