Privát wellness élmény luxus kivitelben

Alapvető igénynek számít, hogy egy wellness szálloda fitnesz részleggel is rendelkezzen. Emelkedj ki a többi szálloda közül úgy, hogy kialakítasz privát wellness lakosztályt is, mely kielégíti az egyéni igényeket, és tered ad a személyes edzésnek és kikapcsolódásnak. A megvalósításban hatalmas szerepet kapnak a Technogym in-room szállodai megoldásai.

privat-wellness-elmeny-2

A wellness lakosztály olyan, tágas szálláslehetőséggel rendelkező szállodák számára remek megoldás, amelyek a privát wellness élményt kereső vendégek kiszolgálására törekszenek. Ők azok, akik hajlandóak többet fizetni azért a lehetőségért, hogy a szobájukban, igényeik szerint tudjanak sportolni, méghozzá maximális higiénia mellett.

 

Az in-room szállodai megoldások előnyei

 

Ahogy fentebb említettük, fontos szempont a higiénia. A vendégek számára megnyugtató a tudat, hogy kizárólag ők használják a szobában lévő fitneszeszközöket és berendezéseket, mivel megfelelő fertőtlenítéssel kiküszöbölhető a fertőzésveszély.

Hatalmas előny az exkluzivitás is. Egy privát lakosztályban a vendégek kényelmesen és kompromisszumok nélkül tudják végezni mindennapi edzésrutinjaikat, ráadásul nem kell alkalmazkodniuk a többi vendéghez.

privat-wellness-elmeny-3

Lényeges szempont továbbá, hogy a megfelelő berendezésekkel növelni tudod a szoba értékét, sőt, fokozod az exkluzivitás érzését is. A nyaralás végén azt fogják érezni a vendégeid, hogy a pénzükért olyan szolgáltatást kaptak, amely végül magasan felülmúlta az elképzeléseiket.

 

Rendezd be a lakosztályt luxus in-room megoldásokkal

 

Egy privát wellness lakosztály megérdemli a csúcsminőségű design felszereltséget – és akár egyetlen tekintélyes megjelenésű Technogym berendezés képes arra, hogy egy lakosztályt vagy szállodai szobát saját edzőteremmé alakítson.

A wellness lakosztály elmaradhatatlan kiegészítője az új Technogym Bench. A kompakt szett egészen kis helyen biztosít teljeskörű funkcionális tréninget, és több mint 200 gyakorlat végzésére kínál lehetőséget. A szettbe különböző kézi súlyzók, maroksúlyok, gumiszalagok, valamint egy edzőszőnyeg tartozik, emellett számos edzésvideó segíti elő a hatékony tréninget.

privat-wellness-elmeny-4

Ha igazán látványos szobát tervezel kialakítani, akkor annak elmaradhatatlan eleme a Kinesis Personal. A kis helyigényű funkcionális berendezés erősíti a környezet exkluzivitását, sőt, a Kinesis Personal Vision a nagyméretű tükörnek köszönhetően optikailag tágítja a teret is. A Personal termékvonalból nem csak a Kinesis Personal emelkedik ki: a kifinomult formatervezésnek köszönhetően a Personal berendezések mindegyike remekül mutat luxuskörnyezetben.

Számtalan különböző módon tudod kialakítani a privát wellness lakosztályt, attól függően, hogy mekkora a rendelkezésre álló tér, milyen koncepció illik a szállodád profiljához, és milyen speciális igényekkel rendelkezik a célcsoportod. Hozd létre a tökéletes szállodai szobát kiemelt vendégeid számára, és emelkedj ki az átlagos wellness szállodák közül.

Tapasztalt munkatársaink segítenek egy kiváló wellness lakosztály kialakításában - vedd fel velünk a kapcsolatot és igényeld díjmentes konzultációnkat!

Díjmentes konzultáció

Tipptár