A sport és a design találkozik a S/ALON Budapest kiállításon

Közel állnak hozzád a különleges formatervezésű megoldások, és szereted a legmodernebb design berendezési tárgyakkal színesíteni otthonod? Figyelmedbe ajánlunk egy eseményt, melynek célja, hogy bemutassa a legújabb hazai design lakberendezési ötleteket. Ez a rendezvény nem más, mint a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás, ahol a tavalyi évhez hasonlóan idén is részt veszünk kiállítóként.

Salon-Budapest-Technogym-2

A S/ALON Budapest egy rendhagyó koncepció alapján szervezett találkozási pont az érdeklődők, a design szerelmesei és a szakma kiemelt hazai képviselői számára. A rendezvény küldetése, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassa el, és így hozzájáruljon a hazai designkultúra élénkítéséhez. A kialakított terekben a látogatók olyan megoldásokat ismerhetnek meg, melyek túlmutatnak a klasszikus standos megjelenéseken, és különleges élményekkel és inspirációkkal gazdagítják az érdeklődőket.

Az esemény rendkívül népszerű mind a látogatók, mind a kiállítók körében, hiszen a platform egyedülálló lehetőséget ad a designkedvelők és az újító szelleműek találkozására. A 2018-as, egész hétvégés kiállításra közel 15 ezer fő látogatott el, akik 125 márkát tudtak megismerni és rengeteg lenyűgöző lakásbelső megoldást tekinthettek meg testközelből. A kiállított lakástrend inspirációk között helyet kaptak a Technogym ötletei is a sport és a design találkozásáról, méghozzá a SKILL és a Personal termékvonalba tartozó fitnesz berendezések főszereplésével.

Mindkét termékvonalra jellemző, hogy a tervezésük során kimagasló szerepet kapott a design és a harmónia. A Personal Line az olasz formatervező, Antonio Citterio munkájának köszönhetően érte el azt az esztétikai szintet, ahol egy gép már design berendezési tárgy is egyben. Az ikonikus, olasz eleganciát képviselő Personal berendezések és a testi-lelki egészség kapcsolatáról egy korábbi cikkünkben számoltunk be.

Salon-Budapest-Technogym-3

A SKILL LINE fitnesz megoldásaiban is hangsúlyosan megjelenik a wellness és a design közötti kapcsolat, melyet mi sem támaszt alá jobban, mint az, hogy a SKILLBIKE nyerte meg a 2018-as Good Design Award díjat. A SKILLBIKE az első beltéri kerékpár, amely valódi sebességváltóval rendelkezik, így élményekkel teli edzést és értékes visszajelzéseket tud adni a felhasználó számára.

A Technogym hazai kizárólagos forgalmazójaként részt veszünk az idei S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon is, és inspiratív design megoldásokkal és ötletekkel fogjuk még tovább színesíteni a rendezvényt.

Időpont: 2019. szeptember 20-21-22.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Látogass el a S/ALON Budapest kiállításra, meríts inspirációt, keltsd életre a home wellnesst és tapasztald meg a teljes körű jóllét élményét az otthonodban.

S/ALON Budapest

Tipptár