Egy szobabicikli, ami design berendezési tárgy is egyben

A Technogym sosem áll meg a fejlesztések terén. A márkát folyamatosan hajtja előre a küldetéstudat, melynek szerves részét képezi a wellness életstílus terjesztése, és ezzel az életminőség javítása szerte a világon. E küldetést követve alkotta meg a Technogym a Bike Personalt, amely a minőségi teremkerékpározás révén javítja az emberek életszínvonalát.

bike-personal-2

A Personal termékvonalba olyan fitnesz megoldások tartoznak, amelyek design berendezési tárgyként is funkcionálnak. Elegáns, olasz stílus, kifogástalan anyagok, modernitás, kényelmes használat… Mindegyik kifejezés tökéletesen illik valamennyi Personal berendezésre. A termékcsalád különböző wellness megoldásokat kínál mindazoknak, akik vonzódnak az elegáns design és a wellness életstílus iránt, és harmonikus környezet kialakítására törekszenek. A Personal termékvonal elősegíti, hogy otthonod kényelmében tudd elérni a testi-lelki egészséget.

 

Egy új ikon születik

 

A termékcsalád új tagját, a Bike Personalt a lakberendezési és formatervezési ágazat egyik legnagyobb és legnívósabb nemzetközi benchmark eseményén, a Salone del Mobile kiállításon, Milánóban mutatták be először. A rangos eseményen minden alkalommal megjelennek a világ legmeghatározóbb designerei, lakberendezői és gyártói.

Nem véletlen, hogy a Salone del Mobile kiállításon került bemutatásra: a teremkerékpárban találkozik a Technogym több mint 30 év alatt gyűjtött biomechanikai tapasztalata és az olasz formatervező, Antonio Citterio egyedi stílusa. A szobabicikli tökéletesen illeszkedik az otthoni környezetbe, ráadásul szinte bárhova elhelyezheted, hiszen a hasonló típusú szobakerékpárok között a Bike Personal a legkisebb.

bike-personal-3

A külső jellemzők mellett az innovatív technológia is fontos részét képezi az új fitnesz berendezésnek. A Bike Personalhoz kapcsolódó mywellness felhő alapú digitális platform változatos tréning programokat kínál, melyeket a kijelzőn tudsz figyelemmel kísérni. Emellett a UNITY digitális konzol szórakozást is biztosít, ugyanis a konzol révén edzés közben is tudsz TV-t vagy YouTube videókat nézni, felmehetsz Facebookra, de akár Netflix nézésével is színesítheted a kerékpározást. Számtalan lehetőség adott számodra, csupán annyi a dolgod, hogy kényelmesen elhelyezkedj a szobabiciklin és belevágj az edzésbe.

A Bike Personal tökéletesen alátámasztja, hogy egy teremkerékpár is lehet design berendezési tárgy, ami ráadásul a jóllét elérésének eszköze is egyben. Olvass többet a Bike Personal további előnyeiről, köztük a CPR edzésmódról és a Technogym Coach-ról az alábbi gombra kattintva:

Bike Personal

Tipptár