Mennyire nyújt hatékony edzést egy fitneszalkalmazás?

A mobilalkalmazások fellendülésével és fejlődésével a fitneszvilág is jelentős átalakuláson ment keresztül. Jóval egyszerűbb hozzáférni a különböző edzéstervekhez, tippekhez és személyre szabott programokhoz, azonban ma már sokkal többet kínálnak ennél. Bemutatjuk, milyen előnyöket nyújtanak ezek az alkalmazások a felhasználók számára.

 

MILYEN ELŐNYÖKET KÍNÁL?

 

A fitneszalkalmazások egyik legnagyobb előnye, hogy kényelmesen és bárhol használhatók, így még egy zsúfolt napirendbe is beilleszthetjük az edzést. Az egyszerűen követhető gyakorlatok otthon vagy utazás alatt is követhetők, hiszen a telefont mindenhova magunkkal visszük.

A fitneszalkalmazások segítenek időt és pénzt spórolni, így sokak számára jelentenek kedvezőbb megoldást az edzőteremnél. Attól sem kell tartani, hogy unalmassá válik, hiszen az appok nyújtotta lehetőségekkel számos hasznos funkciót érünk el:

 1. Személyre szabott edzésprogramok
  A fejlettebb alkalmazások ma már személyre szabott edzéstervet is képesek összeállítani a felhasználó által megadott adatok, célok és preferenciák szerint. Ezek a programok igazodnak is a fejlődéshez, így változatos és hatékony edzéseket kínálnak.

 2. Fejlődés követése
  Lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék és a fejlődésüket. Az app eltárolja az edzésadatokat, valamint lehetőséget nyújt a testsúly, testzsírszázalék és az egyéb adatok naplózására, így megmutatja az elért eredményeket. Ez a funkció segít motiváltnak maradni, valamint hozzájárul a tudatosabb edzéshez.

 3. Motiváció
  Az alkalmazás által küldött push üzenetek emlékeztetnek az edzésre, a motiváló üzenetek pedig segítenek fenntartani a lelkesedést. Egyes appok lehetőséget nyújtanak, hogy a felhasználók kihívják sporttársaikat, és megküzdjenek egymással a ranglétrán.

 4. Szórakozás
  Az appok számos edzési lehetőséget kínálnak, így a felhasználók különböző módszerekkel, mozgásformákkal ismerkedhetnek meg. Választhatnak erősítés, kardió, pilates és még sok más edzéstípus közül, amely szórakoztatóbbá és változatosabbá teszi a mozgást.

 5. Tippek
  Az alkalmazáson belül található plusz tartalmak hasznos tippeket kínálnak az edzéssel, étkezéssel és az egészséges életmóddal kapcsolatban.

 

MIT NYÚJT A TECHNOGYM APP?

 

A mai, fejlett appok tehát igenis hatékony és sokoldalú edzést kínálnak. Ha viszont minden szempontból helytálló és megbízható programot keresel, akkor érdemes professzionális alkalmazást választanod.

A Technogym - Training Coach App határtalan fejlődést és szórakozást nyújt számodra. A virtuális edződ a céljaid és a megadott adataid alapján összeállítja számodra a személyre szabott edzésterved, mellyel gyorsabban tudod elérni a céljaid. Edzés közben motiváló push üzeneteket küld számodra, hogy fenntartsa a lelkesedésed.

Mitől különleges a Technogym App?

 • Igényekre szabott edzés
  A Technogym App a lehetőségeidhez igazítja az edzéseket, így azokat otthon, az edzőteremben, a szabadban vagy akár utazás alatt is követni tudod. Csak válaszd ki a rendelkezésre álló eszközeidet az appban, vagy végezz saját testsúlyos gyakorlatokat.

 • Vezetett gyakorlatok
  Nem tudod, hogyan kivitelezd helyesen a gyakorlatokat? A Routines között vezetett edzéseket találsz, melyek egy-egy célra vagy izomcsoportra koncentrálnak, és videós útmutatással vannak ellátva. A Signature Programs között továbbá sportspecifikus edzésterveket találsz például futáshoz, golfhoz, teniszhez és síeléshez.

 • Aktivitás követése
  A MOVERGY a napi aktivitásod követésével motivál téged az aktívabb életmódra. Edzés közben az alkalmazás eltárolja az általad rögzített és az okosórádon mért adataidat, így az idő előrehaladtával megmutatja a fejlődésed.

 • Több mint 700 edzés
  Technogym Plus előfizetéssel a személyre szabott edzésprogramok mellett edzők által vezetett Sessions videók is elérhetővé válnak, melyekhez hetente érkeznek újak. Ezek között találsz kardió, erősítő, HIIT, box, jóga és még sok más edzéstípust.

 • Tippek
  Pihenőnapjaidon is szeretsz az egészséges életmóddal foglalkozni? A Wellness Magazine cikkjei között számos érdekes tartalmat olvashatsz életmód, sport, táplálkozás, edzés és mindfulness témában.

Szeretnél többet megtudni az előfizetésről? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és minden kérdésedre választ adunk!

KAPCSOLAT

Tipptár