Miért jó videókat nézni edzés közben?

Egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az otthoni edzés, melyhez rengeteg edzésvideó áll rendelkezésre a különböző platformokon. Remek megoldás, ha nem szeretnél konditerembe menni, mivel akár otthon, eszközök nélkül is el tudod végezni a gyakorlatokat.

 

EDZÉSVIDEÓK


Az edzésvideók segítenek a gyakorlatok helyes kivitelezésében, mivel az edző a gyakorlatok bemutatása közben általában hangos instrukciókat is ad. Könnyen követhetőek, így kezdők számára is ideális megoldás, a haladók pedig új gyakorlatokat ismerhetnek meg.

A Technogym App videói segítenek a hatékony edzésben, bármelyik mozgásformát választod. A Routines gyűjteményében különböző izomcsoportokra és edzéscélokra koncentráló gyakorlatsorokat találsz. A videós útmutatás mellett hangutasítások és pop-up üzenetek segítenek, ha épp más tartalmat nézel közben.A Signature Programs-ben sportspecifikus gyakorlatokat találsz futáshoz, teniszhez, síeléshez és golfhoz, hogy maximális teljesítményt nyújts sportodban.
Technogym Plus előfizetéssel még több tartalmat érsz el az appban. A világhírű edzők által vezetett Sessions edzések között kerékpár, jóga, box, HIIT, erősítő és még sok más videót találsz. A több, mint 450 videó mellé hetente érkeznek újabb tartalmak.

 

SZÓRAKOZTATÓ VIDEÓK

 

Az edzésvideók mellett a különböző szórakoztató tartalmak is élvezetesebbé teszik a mozgást.

A Technogym Live-on elérhető Outdoors virtuális megoldásai segítségével otthonodba is elhozza a szabadtéri edzés élményét. Eddz bárhol a világon, és hagyd, hogy magával ragadjon a városi és a természeti tájak szépsége.

Ha inkább arra van szükséged, hogy kikapcsolódj és eltereld a gondolataidat edzés közben, akkor tedd be kedvenc YouTube videódat vagy Netflix sorozatodat. Indítsd el a Spotify-t közvetlenül az appról, és böngéssz az interneten vagy a közösségi médián.

Csatlakoztasd tableted a Technogym Cycle kerékpárhoz, és indítsd el a kiválasztott edzésvideót a Technogym Live appon, melyhez a Technogym Cycle automatikusan beállítja az ellenállást.

A Technogym Elliptical az ízületek megterhelése nélkül nyújt teljes test edzést. A CPR (Constant Pulse Rate) rendszer figyeli a szívritmusodat, és eszerint állítja be a biztonságos és hatékony intenzitást.

A Technogym Bench segítségével több mint 200 féle gyakorlatot tudsz végezni, melyeket a Routines videók mutatnak be. A szett a 3 pár különböző ellenállású rugalmas szalag mellett 5 pár súlyzót és 3 pár maroksúlyt tartalmaz, melyek az edzőpadban kaptak helyet.

A Technogym Live elérhető többek között az Excite Live kardió termékcsalád valamennyi tagján. Kövesd a világhírű edzők videóit a beépített konzolon.

Tekintsd meg a Tecnogym App további funkcióit, és próbáld ki most egy hónapig ingyen!

Érdekel

Tipptár