Hogyan tartsd meg klubtagjaidat nyáron is?

Az év eleji hajrá után nyáron jellemzően visszaesik az edzőtermek forgalma. Az idő előrehaladtával egyre inkább lemorzsolódnak a látogatók, amihez a nyári távollét és a csökkent motiváció is hozzájárul. Azáltal, hogy hozzájuk igazítod a szolgáltatásaidat, az év ezen szakaszában is magas forgalomra és lojális vendégkörre tehetsz szert.

 

KONGANAK AZ EDZŐTERMEK


Sokan kizárólag a tökéletes nyári alak eléréséért edzenek, így a strandszezon beköszöntével már kevésbé, vagy egyáltalán nem járnak le a terembe. Ezek a látogatók általában csak ősszel vagy télen térnek vissza, mikor kezdik elveszíteni az elért fizikumot.

Azok, akik rendszeresen edzenek, és nem csupán a nyárra készülnek, inkább a gyakori távollét miatt nem váltanak bérletet ebben az időszakban. A nyaralás, a fesztiválszezon és a különböző programok miatt nehezebb megoldani az edzést, ami miatt nem éri meg nekik a bérletvásárlás.

Egy több hetes kihagyás után ráadásul nehezebb visszatérni az edzőterembe, ami sok esetben a lelkesedést is elveszi. Jó hír azonban, hogy a távollét alatt is biztosítani tudod klubtagjaid számára a mozgást, hogy aztán újult erővel térjenek vissza a terembe.

 

ÍGY TARTSD MEG A VENDÉGEID NYÁRON IS

 

Nyaralás alatt nehezebb követni az edzéstervet, mivel sokszor nem állnak rendelkezésre a szükséges eszközök. Nagy segítséget nyújtanak ilyenkor az okostelefonokra letölthető fitneszalkalmazások, melyek előnyeit a fitnesztermek is ki tudják használni, ha összekötik a szolgáltatásaikkal.

A Technogym -Training Coach App a célok és a fittségi szint kiválasztását követően személyre szabott edzéstervet állít össze, melyet a fejlődéshez és a rendelkezésre álló eszközökhöz igazít. Emellett a Routines edzésvideók között célorientált gyakorlatsorok, a Signature Programs-ben pedig sportspecifikus edzéstervek találhatók teniszhez, golfhoz, futáshoz és síeléshez.

Apple Watch okosórával csatlakoztatva méri az edzésadatokat, a MOVERGY pedig a napi aktivitás alapján állít össze egy kéthetes aktivitási trendet. Az adatok a Wellness Passportban kerülnek naplózásra.

A Technogym App edzői közreműködés nélkül is segíti vendégeidet céljaik elérésében, azonban még hatékonyabb megoldás a teremedzők bevonása az adatok kiértékelésébe. Szakértelmüknek köszönhetően segítséget tudnak nyújtani az értékek értelmezéséhez, mely alapján javaslatokat adhatnak a további fejlődéshez.

Biztasd vendégeidet az alkalmazás letöltésére, hogy távollétük alatt is formában maradjanak. Kérd meg edzőidet, hogy az utazást megelőzően segítsenek az ideális gyakorlatok kiválasztásában, visszatéréskor pedig értékeljék ki a mért eredményeket. Ezzel a szolgáltatással látogatóid a távollét alatt is mozgásban maradnak, így lelkesebben fognak visszatérni a terembe.

Segítségre van szükséged az ötlet gyakorlati megvalósításához? Kérd szakértőink segítségét, akik készséggel állnak rendelkezésedre!
KAPCSOLAT

Tipptár