Így tegyél szert lojális vendégkörre

Minden edzőterem üzemeltető visszatérő vendégekre vágyik, de csak kevesen tudják hosszú távon megtartani a vendégkörüket, pedig számos különböző megoldással is növelhető a vendégek elkötelezettsége. Segítünk, hogy te is azok közé tartozz, akik lojális vendégkört tudnak kiépíteni – olvass tovább és ismerd meg tippjeinket.

lojalis-vendegkor-fitneszterem-2

Korábban már írtunk arról, hogy melyek lehetnek a lemorzsolódás okai. Napjainkban a járványhelyzet és a korlátozások is árnyalják a képet, viszont a korlátozások idején is tudsz lépéseket tenni a vendégek megőrzéséért.

 

Alakíts ki egyedi koncepciót

 

Ne csak egy fitneszterem legyél a sok közül – legyél más, mint a többi. Fontos, hogy a vendégek azt érezzék, hogy a nagybetűs Fitneszterembe járnak, ami kifejezetten nekik szól, és ahol a legjobban érzik magukat.

Ezt úgy tudod elérni, hogy tudatosan építed a márkádat: figyelj arra, hogy az általad kínált szolgáltatások összhangban legyenek a célcsoportod igényeivel. Helyezd a vendégeidet a középpontba, és szólítsd meg őket a saját nyelvükön.

lojalis-vendegkor-fitneszterem-3

A sok kis részlet összeadódik, és kialakul egy összkép a fitneszteremről – ezért is fontos, hogy minden részletet tudatosan formálj. Ha ezt sikerült elérned, akkor a látogatók olyan jól fogják érezni magukat a fitnesztermedben, hogy a korlátozások feloldása után is vissza fognak térni.

 

Tarts fenn folyamatos kommunikációt

 

Fontos, hogy a korlátozások alatt is kommunikálj a vendégeiddel. Posztolj rendszeresen a közösségi média platformjain, küldj érdekes és hasznos hírleveleket, frissítsd a blogot vagy a hírek menüpontot a weboldaladon – a lényeg, hogy ne állj le, maradj aktív, ezáltal csökkentheted a bizonytalanság érzését az emberekben.

 

Nyújts olyan élményt, ami magával ragad

 

Kutatások azt mutatják, hogy a fitneszterem hangulata az egyik olyan tényező, amely a legnagyobb hatással van a látogatóra, így könnyen lehet, hogy pont a hívogató atmoszféra miatt szerzel új ügyfeleket. Ehhez az atmoszférához nagyban hozzájárulnak a fitneszberendezések is, ezért nem mindegy, mivel rendezed be a helyiséget.

A megfelelő berendezésekkel új szintre tudod emelni az edzőtermi élményt. Többek között a Technogym egyik legújabb kardió termékcsaládja, az Excite Live számos forradalmi innovációt és rengeteg szórakozási lehetőséget tartogat a felhasználóknak.

lojalis-vendegkor-fitneszterem-4

Az Excite Live teremkerékpárt, futópadot, elliptikus trénert, cross trénert, lépcsőzőgépet és felsőtest-erősítő gépet is kínál, így minden vendéged megtalálja a hozzá leginkább illő berendezést, és mindezt úgy, hogy nem kell lemondaniuk a szórakozási lehetőségekről sem.

Az új felhasználói platform, a Technogym Live mindegyik gépen elérhető, így vendégeid az edzés típusától függetlenül tudnak internetezni, filmet és sorozatot nézni, vagy böngészni a közösségi média felületein. Ez egy olyan élmény, amit nem kapnak meg akárhol.

Bizonytalan vagy abban, hogy hogyan valósítsd meg mindezt? Egészen a tervezéstől a kivitelezésen át a rendszerek pontos beállításáig és az utólagos támogatásig bezárólag segítünk, hogy még többet ki tudj hozni fitnesztermedből.

Csökkentsd a fluktuációt, növeld vendégeid elköteleződését és fejlődj velünk - kattints most és kérd díjmentes konzultációnkat!

Díjmentes konzultáció

Tipptár