5 ötlet, hogy különlegessé tedd a szállodádat

Célod, hogy kiemelkedj a többi wellness szálloda közül? Kínálj olyan szolgáltatásokat a vendégeidnek, melyeket egyik versenytársad sem tud felülmúlni. Ezzel nem csak növeled szállodád vonzerejét, de hatékonyan megkülönbözteted magad a versenytársaidtól, és az új látogatókat visszatérő, hűséges vendégekké konvertálod.

kulonleges-szalloda-technogym-2

Kínálj vendégeid számára egy olyan wellness utazást, amit sosem felejtenek el. Mindezt számos különböző megoldással tudod megvalósítani, még akkor is, ha kevés hely áll rendelkezésedre a fejlesztések bevezetésére.

 

Wellness Recepció

 

Amikor a vendég megérkezik a szállodádba, a recepció az első helyiség, amellyel jó benyomást tehetsz rá. Alakítsd át a recepciót egy elegáns, közös helyiséggé, ahol wellness szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Ebbe a környezetbe remekül illenek a FLEXability nyújtógépek, melyek segítségével a vendégek biztonságos nyújtógyakorlatok segítségével relaxálhatnak, amíg várják barátaikat, rokonaikat vagy kollégáikat.

 

Wellness Suite

 

Egy prémium wellness lakosztály remek megoldást jelent a privát wellness élményt kereső szállóvendégeknek. Mivel fontos számukra az egészséges életmód és ezen belül a rendszeres testmozgás, ezért hajlandóak többet fizetni a lehetőségért, hogy a szobájukban, maximális higiénia mellett, egyéni igényeik szerint tudjanak sportolni.

A wellness lakosztály létrehozásában nyújtanak segítséget a különböző in-room szállodai fitness megoldások. Megfelelő koncepcióval és a megvalósításhoz szükséges eszközökkel, berendezésekkel és kiegészítőkkel ki tudod alakítani a tökéletes szobát kiemelt vendégeid számára.

kulonleges-szalloda-technogym-3

 

Wellness Á la carte

 

A Wellness Á la carte lényege, hogy a szállodai vendégek személyes preferenciáik szerint tudnak különböző fitness és wellness megoldásokat igénybe venni úgy, hogy a kiválasztott eszközöket és berendezéseket egy menüről rendelik a szobájukba.

Ez a rendszer rugalmas, személyre szabott és teljesen higiénikus, ráadásul nem igényel nagy teret. Elég egy helyiség, ahol tárolod a berendezéseket, illetve meg kell oldani, hogy a tárolóból hogyan juttatod el a szobába az eszközöket és berendezéseket.

 

Wellness Spa

 

Komplex megoldás, amely átfogó wellness élményt nyújt: szauna, edzőterem, szépségápolás és feltöltődés egy helyen.

A vendégek a regenerálódásnak szentelhetik a napjukat, igény szerint vehetnek részt egy kellemes szauna szeánszon, később sportolhatnak az Excite Live kardióberendezések egyikén, majd igényelhetnek egy relaxáló masszázst.

kulonleges-szalloda-technogym-4

A Wellness Spa ötvözi a modern gyógyfürdő előnyeit a Technogym berendezések kiválóságával, így lehetővé teszi a vendégek számára a zavartalan kikapcsolódást.

 

Business Meeting Room

 

Üzleti szállodák számára kiváló megkülönböztető eszköz a wellness koncepció bevezetése, például egy Business Meeting Room létrehozásával. Ezzel nem csak szállodád vonzerejét növeled, hanem felkelted azoknak a partnereknek a figyelmét, akik wellness-orientált elveket vallanak.

Kelts fel az üzletemberek érdeklődését egy olyan wellness tárgyalóval, amely Wellness Ball Active Sitting wellness labdákkal van felszerelve. A dinamikus ülés elősegíti, hogy a résztvevők a megbeszélés alatt is mozgásban maradjanak, ezzel is ellensúlyozva a mozgásszegény életvitel hátrányait.

Fontos számodra, hogy kiemeld a wellness szállodádat a versenytársak tömegéből? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a számodra legjövedelmezőbb koncepció megvalósításában!

Díjmentes konzultáció

 

Tipptár