Szállás ünnepek alatt: kínálj extra különleges élményt

Az előrejelzések szerint 2021-es ünnepi szezonban nagyobb forgalomra számíthatnak a szállodák, mint tavaly, főleg Budapesten. Vannak, akik már hetekkel előre lefoglalják a szobát, de sokan megvárják az utolsó pillanatot a döntéssel. Hogyan tudod elérni, hogy a bizonytalan érdeklődők eltántoríthatatlanul a Te szállodádat válasszák? Olvass tovább és ismerj meg néhány ötletet.

unnepi-szalloda-wellness-2

Megteheted, hogy látványos karácsonyi dekorációval emelkedsz ki a többi hotel közül, de önmagában ez nem lesz elég. Vegyük például a Roosevelt New Orleans szállodát: amellett, hogy gyönyörűen feldíszíti az egész épületet fényfüzérekkel, girlandokkal és más dekorációkkal, még arra is megadja a lehetőséget, hogy az érdeklődők karácsonyi villásreggelire foglaljanak időpontot.

Ismerj meg néhány további ötletet, melyek igazán különlegessé teszik a szállodádat.

 

Varázslatos szaunaélmény: szaunaszeánsz

 

A tradicionális finn szaunák már önmagukban is kellemes élménnyekkel gazdagítják a vendégeket, de egy különleges szaunaszeánsz még emlékezetesebbé teszi a programot. Ilyenkor a szaunamester tiszta vizet vagy illóolajjal vegyített vizet locsol a kövekre, majd hozzáértő mozdulatokkal szétteríti a párás, forró levegőt. Jó választás ebben az időszakban a finn erdeifenyőolaj, amely megidézi a fenyőfa illatát, vagy a finn mézolaj, amely különleges mézes illatúvá varázsolja a szauna levegőjét.

 

Korcsolyapályától az egyedi berendezésű fitness szobáig

 

A fitness területén is léteznek kreatív ünnepi megoldások, mint például a Skating by the Sea. A kaliforniai Hotel del Coronado a tengerpart közelében létrehozott egy elegáns korcsolyapályát, amely a karácsonyi időszakban elérhető a vendégek számára, ráadásul a jégpálya mellett egy privát, kellemes hangulatú társalgó foglalására is van lehetőség.

A privát szolgáltatásokra az utóbbi időszakban kifejezetten növekedett a kereslet, ezért érdemes wellness lakosztályban is gondolkodnod. Ez egy olyan szoba, amelyben fitness berendezések és eszközök is helyet kapnak, így a vendég a saját lakosztályában tud sportolni kedve szerint. Egy wellness szobába ideális választás a Technogym Bench funkcionális tréningszett, amely kompakt és kis helyet foglal, vagy a Kinesis Personal Vision funkcionális berendezés, amely különlegessé varázsolja a szállodai környezetet.

unnepi-szalloda-wellness-3

 

Wellness á la Carte egy kis meglepetéssel

 

A Wellness á la Carte koncepció lényege, hogy a vendég egy menüről választja ki, hogy milyen fitneszeszközt kér a szobájába, és a személyzet rövid időn belül eljuttatja hozzá a rendelt gépet. Az ünnepi időszakban meglepheted a vendégeket egy kis aprósággal, amit a kiválasztott eszköz mellé kapnak ajándékba. Ez az apróság lehet például egy kis Mikulás csomag, amiben gyümölcsök, olajos magvak és más egészséges nassolnivalók kapnak helyet, de szilveszter közeledtével egy pezsgővel is meglepheted a vendégeket.

Tedd emlékezetessé az ünnepi időszakot vendégeid számára úgy, hogy lehetőséget adsz nekik a pihenésre, feltöltődésre és wellness élményekre egyaránt.

A Technogym széles körű egyedi megoldásokkal szolgál luxusszállodák számára, így a Technogym kizárólagos hazai forgalmazójaként hatalmas segítséget tudunk nyújtani Neked a szállodai fejlesztésekben – igényeld díjmentes konzultációnkat!

Díjmentes konzultáció

Tipptár