Érd el a céljaidat az új Excite Live kardiógépekkel!

Megérkezett a Technogym legújabb kardió termékvonala, az Excite Live, amely számos forradalmi újdonságot rejt magában - köztük az új Technogym Live platformot is, amely számtalan szórakozási lehetőséget tartogat. Olvass tovább és megtudod, hogyan emeli még magasabb szintre az edzéseidet az Excite Live.

excite-live-otthonra-2

 

Élj át személyre szabott élményt

 

Az Excite Live minden eddiginél magával ragadóbb élményt kínál, méghozzá a Technogym forradalmian új felhasználói platformjának, a Live-nak köszönhetően. A Technogym Live garantáltan magasabb szintre emeli az edzéseidet.

 • Sessions – a motiváló edzésvideók tárháza

Lehetőséged van arra, hogy kiválaszd az egyéni céljaidnak megfelelő Sessiont. Ezt követően a virtuális edződ végig fog kísérni az edzéseden, de azt te döntöd el, hogy követed-e a javasolt intenzitást vagy módosítasz rajta.

 • Routines – gyakorlatok és mozgásminták bemutatója

Minden Technogym Routine különböző gyakorlatokból és mozgásmintákból tevődik össze, melyek intenzitását a berendezés automatikusan beállítja. A Routine olyan videós útmutatást nyújt, mely lépésről lépésre végigvezeti az edzésedet. Arra is lehetőséged van, hogy eközben valamilyen szórakoztató tartalmat nézz: a Routine pop-up üzenetekkel fogja segíteni a mozgást.

excite-live-otthonra-3

 

 • Outdoors – merülj el a tájak látványában

Ez a funkció elősegíti, hogy edzés közben természeti és városi tájakat tudj megidézni. Így mindig tudsz egy kis változatosságot csempészni az edzéseidbe, hiszen minden alkalommal más és más útvonalat tudsz felfedezni a világ minden tájáról.

 • Szórakoztató tartalmak – az internetezéstől a sorozatnézésig

Az Excite Live amellett, hogy hatékonyabbá és motiválóbbá teszi az edzést, még számos egyéb szórakozási lehetőséget is nyújt. Arra vágysz, hogy futás közben nézni tudd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat? Csak indítsd el a Live platformon és élvezd az élményt, méghozzá egy csúcsminőségű HD kijelzőn.

Zenét akarsz hallgatni? Tedd be a kiválasztott Spotify vagy YouTube lejátszási listádat. Más szórakozási módot kívánsz? Böngéssz az interneten vagy tartsd a kapcsolatot barátaiddal a közösségi média platformjain. Rengeteg opció közül tudsz választani.

 

Ismerd meg az Excite Live kardiógépeket

 

A termékvonal hét különböző kardió megoldást foglal magába, melyek mindegyike rendelkezik az innovatív Technogym Live platformmal.

excite-live-otthonra-4

 

 • Excite Live Run futópad

Az Excite Live Run segítségével a futás igazán szórakoztató élménnyé válik. Az új kialakítású futófelületnek köszönhetően nagyobb stabilitást tapasztalsz edzés közben, ráadásul 13%-kal nagyobb hely áll rendelkezésedre a futáshoz. Mindemellett az Optimal Stride futófelület alkalmazkodik a futásod stílusához, így teljesen gördülékeny és kellemes futást biztosít.

 • Excite Live Synchro elliptikus tréner

Az Excite Live Synchro hatalmas előnye az állítható dőlésszög, amely szélesebb mozgástartományt és változatosabb edzést biztosít. A kardió berendezés tökéletes harmóniában van a mozdulataiddal, így sokkal nagyobb szabadságot nyújt az edzés során, mint egy átlagos elliptikus tréner.

 • Excite Live Bike teremkerékpár

Biztonságos használat, kényelem és változatosság jellemzi az Excite Live Bike-ot. Amellett, hogy a széles belépőtér elképesztően megkönnyíti a felszállást, még a pedálok és a fogantyú elhelyezkedése is a komfortot szolgálja. A változatosságot a különböző Routine és Session edzések biztosítják, melyeket akár álló pozícióban tekerve is teljesíthetsz.

 • Excite Live Recline háttámlás szobakerékpár

Az Excite Live Recline-on minden a kényelmet segíti elő: a széles belépőtér, az állítható háttámla, a professzionális pedálkialakítás és a fogantyún kényelmesen elérhető gyorsbillentyűk mind egyszerűbbé teszik a használatot.

excite-live-otthonra-5

 

 • Excite Live Vario cross tréner

Az Excite Live Vario egyik különlegessége, hogy a lépéstávodhoz és az edzéscélodhoz igazodik, attól függően, hogy sétáló, taposó vagy futó mozgást végzel. Edzés közben teljes kényelemben leszel, ráadásul az ízületeidet is kíméled.

 • Excite Live Climb lépcsőző gép

Az Excite Live Climb rendelkezik a piacon elérhető legnagyobb, 28 cm-es lépcsőmélységgel, így teljesen biztonságos és kényelmes edzést kínál. További előnye, hogy az alacsonyan elhelyezkedő első lépcsőfok rendkívül egyszerűvé teszi a lépcsőzés megkezdését, a ToeSmart Design pedig biztosítja, hogy a lábad ne tudjon becsípődni a lépcsők közé.

 • Excite Live Top felsőtest ergométer

Végezz átfogó edzést a váll, a karok és a mellkas izomcsoportjai számára úgy, hogy közben végig szórakozol. A sokoldalú edzéslehetőségeknek köszönhetően az Excite Live Top fejleszti az erődet, az állóképességedet és a kitartásodat, így izmosabb, vonzóbb testet tudsz elérni.

Tapasztald meg, hogy ha kifejezetten jól érzed magad edzés közben, akkor mennyivel jobb lesz a teljesítményed is – eddz otthon az Excite Live kardiógépeken!

Excite Live kardiógépek

Tipptár