Hogyan élheted át a kültéri futás élményét otthon?

Rengetegen vannak, akik azért szeretnek a szabadban futni, mert így gyönyörködhetnek a tájban edzés közben. Ugyanakkor a szabadtéri kocogás komoly hátránya, hogy számos zavaró tényezőnek vagyunk kitéve (pl. esős idő, piros lámpa, gyalogosok, egyenetlen talaj). Mit szólsz ahhoz, hogy most már otthonod kényelmében is átélheted a kültéri futás élményét?

kulteri-futas-otthon-technogym-2

A Technogym több évtizedes tudását és szakmai tapasztalatát használja fel fitness berendezéseinek tökéletesítéséhez. A legutóbbi fejlesztéseknek köszönhetően elérhetővé vált egy sor olyan megoldás, amely az otthonodba hozza el a szabadtéri futás élményét.

 

Élj át új vagy régi útvonalakat a Myrun futópadon

 

A Technogym egyedülálló futómegoldása, a Myrun elősegíti, hogy az otthonod kényelmében éld át a biztonságos, szórakoztató, mégis hatékony futóedzés élményét. Miközben futsz, indítsd el a tableteden az új LIVE applikációt, így teljesen személyre tudod szabni edzésprogramodat.

  • Outdoors – fedezz fel új természeti és városi tájakat

Indítsd el a LIVE applikációban az Outdoors funkciót, és máris előtted a választás, hogy milyen környezetben fuss. A levendulamezők, a gyönyörű Kappadókia, a Loveland Pass hegyszoros, vagy Ausztrália vidéke vonz? Csodálatos természeti és városi tájak várnak felfedezésre, az élményt pedig csak fokozza, hogy a Myrun a futási sebességedhez igazítja a tájon való haladást.

kulteri-futas-otthon-technogym-3

 

  • Logbook - éld át újra egy kültéri futóedzésed élményét

Arra is lehetőséged van, hogy nyomon kövesd szabadtéri futásaid a Garmin vagy Strava segítségével, utána pedig újra átéld a Myrun futópadodon. A Logbook úgy biztosítja az autentikus élményt, hogy a kültéri futásod GPS adatai alapján automatikusan beállítja a dőlésszöget, így minden emelkedőt érzékelni fogsz edzés közben.

 

Élvezd a személyre szabott edzésélményt az Excite Live-val

 

Nem csak a Myrunon adott a lehetőség a kültéri tájak felfedezésére: a teljes Excite Live termékvonalon elérhető az Outdoors. A termékcsalád hét különböző kardió megoldást foglal magába, melyek mindegyike rendelkezik az innovatív Technogym Live platformmal, így nem csak futóedzés, hanem kerékpározás vagy más kardióedzés során is belevághatsz egy új kalandba.

kulteri-futas-otthon-technogym-4

 

Eddz úgy a négy fal között, akár a szabadban

 

Az Excite Live nagy előnye, hogy az Outdoors mellett Sessions edzésvideókat, Routines gyakorlatsorokat, Technogym Coach virtuális személyi edzőt és más, kifejezetten szórakoztató tartalmakat is kínál. Nézz Netflixet egy csúcsminőségű HD kijelzőn, böngéssz az interneten vagy hallgasd kedvenc Spotify lejátszási listádat kedvedre.

Sessions és Routines tartalmakkal a Myrun is rendelkezik, viszont mindezek mellett megtalálható rajta a Technogym Music, az Exergaming és a Display funkció is. Válaszd ki a hangulatodhoz illő zenét és hozd ki magadból a maximumot, vagy hívd ki sporttársaidat egy versenyre, illetve kövesd nyomon az edzésed paramétereit kedved szerint.

Akár a Myrun, akár az Excite Live vonz, előtted a lehetőség, hogy otthon futva fedezz fel új vagy már ismert tájakat. A folyamatosan érkező frissítéseknek köszönhetően az útvonalak száma egyre csak bővül.

Alig várod, hogy kipróbáld az Outdoors vagy a Logbook funkciót? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani az igényeidnek legjobban megfelelő Technogym berendezést!

Kapcsolatfelvétel

Tipptár