Technogym App, Technogym Live, Technogym Plus - mi a különbség?

Milyen programok érhetők el a Technogym Appon? Mely eszközökkel kompatibilis? Mit biztosít a Technogym Plus előfizetés? Többek között ezekre a kérdésekre kapsz most választ. A következőkben segítünk eligazodni a Technogym digitális szolgáltatásai között, hogy megtaláld a számodra legideálisabb megoldást.

 

TECHNOGYM LIVE PLATFORM


A Technogym Live platform az Excite Live, a Personal és az Artis termékcsaládoknál, valamint a Skillrun-on érhető el. Használatához nem szükséges okostelefon vagy tablet, a tartalmak a beépített konzolon érhetők el.

Mit nyújt számodra a Live platform?

  • Routines: A Routines videói között különböző izomcsoportokra koncentráló gyakorlatsorokat találsz. A szemléltető videók mellett hangutasítások és pop-up üzenetek nyújtanak útmutatást.
  • Sessions: A világhírű edzők által vezetett edzések megadják a kellő motivációt számodra. Válassz a több mint 450 videó közül, melyhez hetente érkeznek újak. A Sessions videók Technogym Plus előfizetéssel érhetők el.
  • Outdoors: Az Outdoors segítségével otthon is átélheted a szabadtéri edzés élményét. Hagyd, hogy magával ragadjon a városi és a természeti tájak szépsége.
  • Technogym Coach: Végezd a személyre szabott gyakorlatokat, melyet céljaid és korábbi teljesítményed alapján állít össze a virtuális személyi edződ. Csatlakoztasd Bluetooth eszközödet, hogy mérd a pulzusod és az elégetett kalóriákat.

Pörgesd fel még jobban az edzéseket a Technogym Music változatos lejátszási listáival, vagy indítsd el a Spotify-t közvetlenül a konzolról. A platformon keresztül szórakoztató tartalmakat is elérsz: nézd kedvenc tévéműsorod vagy Netflix sorozatod a HD kijelzőn. Tedd be kedvenc YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten illetve a közösségi médián.

 

TECHNOGYM LIVE APP

 

A Technogym Live applikáció bizonyos típusú tableteken érhető el, és a Myrun, a Technogym Elliptical, valamint a Technogym Cycle eszközökkel kompatibilis. Csatlakozz Bluetooth segítségével, és indítsd el a kiválasztott edzésvideót, amelyhez a Technogym megoldásai automatikusan beállítják az intenzitást.

Válaszd ki a hangulatodhoz illő zenét a Technogym Music lejátszási listáján, és eddz bárhol a világon az Outdoors virtuális megoldásaival. Telepítsd Apple Watch-odra, hogy szinkronizáld a pulzusszám- és edzésadataidat az Apple Health applikációval.

 

TECHNOGYM APP


A Technogym - Training Coach App megkönnyíti fitneszcéljaid elérését. Céljaidnak megfelelően személyre szabott edzéstervet állít össze számodra, melyet aztán a fejlődésedhez igazít.

Az app a lehetőségeidhez igazítja az edzéseket, így azokat otthon, az edzőteremben, a szállodában vagy akár a szabadban is követni tudod. Használd rendelkezésre álló eszközeidet, vagy végezz saját testsúlyos gyakorlatokat.

Válaszd ki a célodnak leginkább megfelelő programot:

  • Fitness, hogy formába hozd magad
  • Sport, hogy javítsd teljesítményed tenisz, golf, futás vagy síelés terén
  • Health & Lifestyle, hogy a mozgás által előzd meg az egészségügyi problémákat

A Routines videók mellett a Signature Programs-ben sportspecifikus gyakorlatokat találsz futáshoz, teniszhez, síeléshez és golfhoz. Pihenőnapjaidon végezz nyújtógyakorlatokat, vagy olvasd a Wellness Magazine érdekes cikkeit sport, életmód, tudatosság és táplálkozás témában.

Tedd még motiválóbbá az edzéseket kihívások segítségével. Állíts fel egyéni célokat vagy hívd ki társaidat egy versenyre. Mérd az aktivitásodat a MOVERGY-vel, amely a MOVE-ok száma alapján mutatja meg a kéthetes aktivitási trendedet. A mért adatokat a Wellness Passport tárolja el.

Töltsd le okostelefonra vagy tabletre, és tükrözd kijelződet a televízióra Apple AirPlay2, Samsung Smart View vagy Google Chromecast segítségével. Telepítsd Apple Watch-odra is, hogy nyomon kövesd edzésadataidat.

 

TECHNOGYM PLUS


Technogym Plus előfizetéssel még több tartalmat érsz el az Appban. Technogym ID-d segítségével bárhol és bármikor hozzáférsz a prémium tartalmakhoz a Technogym Appon és a Technogym Live platformon keresztül is.

A Technogym Plus több mint 450 elérhető Sessions edzésvideót kínál a legjobb edzők közreműködésével, akik útmutatásukkal segítik a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Kerékpározás, jóga, box, HIIT, erősítés és még sok más típusú videót találsz, melyek alatt az edzők motiválnak a legjobb eredmény elérésében.

Próbáld ki most egy hónapig ingyen: vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk elindulni egy szórakoztatóbb edzésvilág felé!

Érdekel

Tipptár