Mikor jó ötlet fitnesz berendezést ajándékozni?

Fitnesz berendezést ajándékozni nem ördögtől való, hiszen azt az üzenetet közvetíted, hogy gondolsz szeretteid egészségére. Ráadásul, ha körültekintően választasz meglepetést, azt is jelzed, hogy jól ismered őket és támogatod őket céljaik elérésében. Viszont mielőtt bevásárolsz, gondolj végig három fontos szempontot.

fitneszeszkoz-ajandekba-2

Ha nem vigyázol, előfordulhat, hogy szeretteid sértőnek fogják találni az ajándékod: mintha arra céloznál, hogy nincsenek formában, vagy épp fogyniuk kéne. Annak érdekében, hogy az ünneplés felhőtlen maradjon, vásárlás előtt vedd sorra a következő három pontot.

 

1. Utalt rá, hogy kifejezetten kéri a berendezést?

 

Azt mondta, hogy „szeretnék egy professzionális futópadot”, vagy azt, hogy „sportolnom kéne valamit”? Míg az előbbi kijelentés zöld utat jelent egy Skillrun futópadnak, addig az utóbbi eset kevésbé egyértelmű.

Ha csak annyit mond nagyvonalakban, hogy mozognia kéne, akkor inkább kérdezz rá, hogy mit szeretne pontosan. Puhatolózz, hogy minek örülne – jobb biztosra menni.

 

2. Egyedül vagy másokkal szeret jobban edzeni?

 

Tételezzük fel, hogy az, akit készülsz megajándékozni, rajong a kerékpározásért, amit pedig lehet egyedül vagy csoportosan is végezni.

Ha ő jobban szeret egyedül, zenét hallgatva tekerni, akkor jó ötlet meglepni egy Bike Personallal. A teremkerékpár remekül fog mutatni a nappalijában, ráadásul kis helyen is elfér, így bármikor, időjárástól és más külső tényezőktől függetlenül tudja élvezni a biciklizés előnyeit.

Ha inkább csoportosan szeret kerékpározni, akkor kevésbé szerencsés szobakerékpárral meglepni. Ugyanakkor nagy örömet tudsz neki okozni egy Group Cycling bérlettel, mivel egy Group Cycling órán a többi résztvevővel együtt tud küzdeni a célig.

fitneszeszkoz-ajandekba-3

Az is lehet, hogy szeretted nem akar sem egyedül, sem idegenekkel együtt edzeni. Erre az esetre jó megoldás, ha neki is és magadnak is beszerzel egy Skillbike-ot, majd a Zwift applikáció segítségével létrehozol egy privát Meetupot csak kettőtöknek, és így együtt tekerhettek egy virtuális világban. Még jobb, ha egy háztartásban éltek, mert csak egymás mellé kell raknotok a két Skillbike-ot, és már élvezhetitek is a közös kerékpározást.

 

3. Mindene megvan, hogy használni tudja a berendezést?

 

Ha megfeledkezel egy-egy apró, ám annál jelentősebb részletről, könnyen beárnyékolhatod az ünneplést. Derítsd ki, hogy az ajándékozottnak tényleg mindene megvan-e, amire szüksége lesz a berendezés használatához. Ez lehet megfelelő sportruházat, edzőcipő, aktivitásmérő, vagy más is.

Többek között a Forma termékvonal lehetőséget nyújt egy iPad biztonságos elhelyezésére és rögzítésére a konzolon, majd a csatlakoztatást követően nyomon követhetővé válnak a személyes edzésadatok, számos szórakoztató tartalom mellett. Ha az ünnepelt nem rendelkezik kompatibilis tablettel, akkor érdemes azt is felírni a listára.

Megválaszoltad a kérdéseket és semmi akadálya annak, hogy fitnesz berendezést ajándékozz szeretteidnek? Szerezd be a tökéletes meglepetést most!

Elérhetőségek

Tipptár