Nyáron se hanyagold el az edzést

A nyár általában a szórakozás és a kikapcsolódás időszaka. Az embereknek kevesebb kedve van edzeni a melegben, ami miatt az edzőtermek forgalma is jócskán lecsökken. Télen és tavasszal a legtöbben lázasan készülnek, hogy a legjobb formájukat hozzák a strandszezonra. Az edzést azonban nyáron sem kell elhanyagolni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mozogni nem csak a jó megjelenésért kell. Egészségünk megőrzése nyáron is épp ugyanolyan meghatározó, mint az év bármely szakaszában. Mindemellett egy nagyobb kihagyás után sokkal nehezebb visszahozni az eddigi teljesítményt.

A meleg időben valóban nehezebb ellátogatni egy edzőterembe, főleg, ha nem megfelelő a klíma és a légjárás. A szabadtéri edzést érdemesebb ilyenkor a reggeli vagy esti órákra időzíteni, mikor az idő is kellemesebb. A legegyszerűbb megoldás, ha otthon, saját igényeidnek megfelelően végzed az edzést. Ehhez a Technogym számos otthoni megoldást kínál.

 

MILYEN MOZGÁSFORMÁKAT AJÁNLUNK?


Nem is gondolnánk, hogy gyerekkorunk egyik kedvenc játékszere valójában mennyire hasznos társunk lesz az edzés során. Az ugrókötelezés a felső- és alsótestet is jól megmozgatja, sőt, a futásnál jóval több kalóriát éget. Fejleszti az állóképességet, a gyorsaságot és a koordinációt, emellett pedig a szívet is erősíti. A Technogym ugrálókötele golyóscsapágyak segítségével biztosítja a kötél sima forgását.

A futás az egyik legegyszerűbb mozgásforma, melyhez mindössze egy pár futócipőre van szükséged. Javítja az állóképességet, csökkenti a nyugalmi pulzusszámot és pozitívan hat az elmére. Ízületeid szempontjából azonban nem mindegy, hogy milyen talajon futsz.

A Technogym Myrun futópad csillapítja az ütődéseket, így kíméli az izületeket. A kültéri futással szemben nem kell megküzdened a kellemetlen időjárási viszonyokkal, a számodra legideálisabb időpontban tudod elvégezni az edzést.

A lépcsőzés is igazán kézenfekvő megoldás, ha zsírégetésről van szó. Annak ellenére, hogy kardio mozgásforma, kiválóan erősíti az alsótest izmait. Az Excite Live Climb lépcsőzőgép kis alapterülete ellenére nagy lépcsőzőfelülettel rendelkezik, így akadálytalan edzést tesz lehetővé.A Technogym Bench edzőszettjében mindent megtalálsz, ami a teljes körű edzéshez szükséges. A pad és a hozzá tartozó eszközök segítségével több, mint 200 gyakorlatot tudsz végezni. A különböző nehézségű kézisúlyzók, maroksúlyok és rugalmas szalagok változatos erősítést tesznek lehetővé. A szetthez tartozó edzőszőnyeg pedig biztosítja a maximális komfortot a gyakorlatok alatt.

Ne hanyagold el az edzést nyáron sem. Válaszd ki a hozzád legjobban illő megoldást a Technogym kínálatából, és őrizd meg fittségedet az év minden szakaszában!
Megoldások otthonra

Tipptár