A Technogym bemutatja: CLUB 4.0

Márciusban az IHRSA nemzetközi rendezvényén a Technogym bemutatta új wellness koncepcióját, a CLUB 4.0-át. Az innovatív megoldás elősegíti, hogy a fitneszklubok vendégei ki tudják magukat próbálni a sport különböző területein és változatos tapasztalatokkal gazdagodjanak, miközben az edzők kézben tartják az edzés teljes folyamatát.

tg-club-2

A CLUB 4.0 koncepció lényege, hogy az edzők egyetlen helyen képesek különböző sportélményeket nyújtani a különböző igényekkel rendelkező vendégeik számára. Az edzők specifikus applikációk segítségével könnyedén fel tudnak állítani szórakoztató és motiváló órákat, és eközben mindent kézben tartanak az edzéssel kapcsolatban, az ütemezéstől egészen a zene kiválasztásáig.

A CLUB 4.0 koncepció teljes mértékben kihasználja a MyWellness digitális platformot és a Technogym ökoszisztémát, amely összeköti az összes terméket és programot. Ennek köszönhetően a felhasználók bárhol és bármikor hozzá tudnak férni az edzéssel kapcsolatos adataikhoz, és ehhez mindössze egy telefonos alkalmazásra van szükségük.

tg-club-3

 

Változatos edzési formák

 

Az új koncepció formátumai között megtalálható a SKILLATHLETIC óra, a BIOCIRCUIT óra, a SKILLRUN BOOTCAMP, valamint a SKILLROW, SKILLMILL (HIIT), SKILLBIKE és SKILLRUN óra. A formátumok között hangsúlyosan szerepel a SKILL vonal, amelyet a Technogym kifejezetten a fizikai teljesítmény fejlesztésére hozott létre. A SKILL megoldások mindegyike kiválóan alkalmas csoportos órák tartására és egyaránt lehetőséget nyújtanak teljesítményalapú vagy versenyalapú edzésre, viszont más formában teszik ezt elérhetővé. A klubtagok egy csapatként vagy egymással versenyezve tekerhetnek, futhatnak, evezhetnek, és így egymást is motiválva küzdenek.

A SKILLRUN BOOTCAMP egy dinamikus edzési formátumot jelent, amelyet bármely sportember hatékonyan használhat; legyen az a futás szerelmese, vagy aki a magas intenzitású edzésekért rajong, de ideális megoldást nyújt hivatásos sportolók számára is. A SKILLRUN BOOTCAMP kombinálja a kardió és az erőnléti edzések előnyeit. Az így végzett testmozgás lehet nagy intenzitású, emellett optimalizálja a pulzusszámot és változatosságot is garantál. Legyen szó szántolásról, ejtőernyős vagy ellenállással szembeni futásról, vagy akár +25%-os emelkedőn való futásról, a SKILLRUN BOOTCAMP mindegyikre lehetőséget ad.

tg-club-4

A SKILLATHLETIC edzést a Technogym az elmúlt 7 olimpiai játék hivatalos sporteszköz-beszállítói tapasztalatára építve alkotta meg. A formátum a sportolói készségek fejlesztését célozza meg, miközben változatos módon és különböző nehézségi szinteken javítja az erőt, a gyorsaságot, az állóképességet és az ügyességet. A SKILLATHLETIC formátum tökéletesítésében a Technogym tudományos kutatói és profi edzők is részt vettek.

A BIOCIRCUIT formátum olyan köredzést nyújt a résztvevőknek, amelyet 30 perc alatt, hatékonyan el tudnak végezni. Nincs várakozási idő és nem kell beállításokat sem végezni, mivel a formátum a gyakorlatokat, a terhelést, az iramot és az edzés/pihenés arányt személyre szabottan meghatározza és egy programba integrálja. Az eredmények és a fejlődés üteme az applikáción keresztül folyamatosan elérhetőek.

Érdekelnek a további részletek a CLUB 4.0 koncepcióval és a SKILL órákkal kapcsolatban? Küldj nekünk üzenetet vagy keress minket telefonon, és tedd fel kérdéseidet.

Kapcsolat

Tipptár