Tedd még emlékezetesebbé a csoportos órát!

A csoportos fitnesztermi órák számos előnnyel bírnak, többek között motiváltabbá teszik a vendégeidet és visszatérésre ösztönzik őket. A tapasztalatok szerint még emlékezetesebb élményben részesülnek azok, akik olyan csoportos órán vesznek részt, amelyet az edző a Unity Self használatával tesz még izgalmasabbá.

csoportos-edzes-technogym-unity-self-2

 

Mi a Unity Self?

 

A Unity Self egy interaktív érintőképernyős kioszk, amely segít az edzőknek a különböző csoportos órák levezetésében és menedzselésében. Többek között az edző választja ki a zenét, inspiráló videót, teljesítménykijelző módot, virtuális edzésprogramot, illetve egy mikrofon segítségével motiváló üzeneteket intézhet az egész teremhez. Mindemellett a klubtagok valós időben látják teljesítményadataikat és később is áttekinthetik eddigi eredményeiket, így még nagyobb motivációra tesznek szert.

A Unity Self a megfelelő applikáció segítségével teszi lehetővé, hogy az edzők az adott órához tudják igazítani a tartalmakat. Számos applikáció áll rendelkezésre a Group Cycle-től egészen a SKILLROW-ig, melyek mind elősegítik a közösségépítést és a maximális teljesítmény elérésére ösztönzik a résztvevőket.

 

Kerékpározni együtt a célig - Group Cycle

 

A Group Cycle applikáció használatával az edző képes különlegessé tenni minden egyes edzést. A csoport tagjai kényelmesen elhelyezkednek a beltéri kerékpárokon, egy érintéssel beállítják az optimális pozíciót, majd az edző megkezdi az órát. A Unity Self segítségével elindítja az ideális videót vagy zenét, kerékpározás közben motiválja a klubtagokat, emellett igény szerint jeleníti meg a képernyőn csoportos nézetet, ahol mindenki nyomon követheti valós idejű teljesítményadatait.

csoportos-edzes-technogym-unity-self-3

 

Személyre szabott futóedzés - SKILLMILL

 

Nem elég, hogy a SKILLMILL önmagában is kimagaslóan hatékony futóedzésekre ad lehetőséget, egy csoportos óra keretében még kiemelkedőbb eredményeket lehet elérni. A SKILLMILL applikáció használatával a trénerek virtuális edzésprogramokhoz férnek hozzá, emellett mindenkinek személyre szabott edzés rutinokat tudnak alkotni, melyeket egyedi időzítővel láthatnak el. A személyre szabottságot fokozza, hogy az edző figyelemmel tudja kísérni többek között a tagok pulzusát, sebességét, teljesítményét, sőt, még az elégetett kalóriákat is.

 

Optimális edzés a zene ütemére - Teambeats

 

A Teambeats egy pulzusalapú edzésplatform, amely változatos edzési lehetőségeket kínál a résztvevők számára. Egyetlen csoportos órán belül futóedzés, beltéri evezés, valamint különböző erőfejlesztő edzések is elérhetők, ráadásul egyedülálló funkcióinak köszönhetően az edzők úgy állítják össze az órák menetrendjét, hogy az teljes mértékben illeszkedjen a vendégek állapotához és fittségi szintjéhez.

csoportos-edzes-technogym-unity-self-6

A személyre szabott élményhez hozzájárul, hogy a rendszer kompatibilis több márka ANT+ és Bluetooth alapú pulzusmérő eszközeivel, így szinkronizálható az eszköz a felhasználó mywellness fiókjával. Ennek köszönhetően az edzők be tudják állítani a maximum pulzusszámot, emellett egy nagyméretű kijelzőn valós időben tudják figyelni a résztvevők pulzusát.

 

Csapatos evezés beltéren - SKILLROW

 

A SKILLROW applikáció elősegíti, hogy a klubtagok együtt evezzenek a célig, akár egy igazi csapat. Az érkezők helyet foglalnak az evezőpadon, bejelentkeznek a rendszerbe, majd magukat és egymást is motiválva küzdenek a cél eléréséért. Az edzők egyéni órákat tudnak összeállítani az elsődleges és másodlagos edzésparaméterek megadásával, beállíthatják a zenét és figyelemmel tudják kísérni az egyéni teljesítményt.

A Unity Self és az egyes applikációk szélesebbé teszik az edzők által elérhető megoldások körét, így olyan csoportos órákat tudnak tartani, amelyek személyre szabottak is egyben. Kérdésed van a fitnesz berendezésekkel, a Unity Self kioszkkal vagy az appokkal kapcsolatban? Keress fel minket és segítünk:

Kapcsolat

Tipptár