Méregtelenítő kúrák kontra egészséges életmód

Tudtad, hogy az orvosi szaknyelv nem is ismeri a méregtelenítés fogalmát a hétköznapi értelemben? A divatos méregtelenítő kúrák hasznosnak tűnhetnek, főleg azoknak, akik fogyni szeretnének, ugyanakkor sokan nem tudják, hogy ezek a kúrák veszélyesek lehetnek.

meregtelenites-2

Biztosan hallottál már léböjtről, beöntésről, különleges teákról, tapaszokról és más tisztító kúrákról. A közhiedelemmel ellentétben ezek a méregtelenítő diéták teljesen feleslegesek, ugyanis szakemberek szerint a szervezet mindenféle pirulák, porok és kúrák nélkül is elvégzi a méreganyagok kiválasztását. Így lényegében minden nap sor kerül egy természetes méregtelenítésre és a magadra erőltetett kúrák nem segítenek ebben, sőt, ronthatnak is az egészségeden. 

Csábítóan hangozhat, hogy néhány napos odafigyeléssel fogyhatsz és egészségessé válhatsz, de ne dőlj be ennek. A különböző, gyors eredményt ígérő méregtelenítő módszerek eredményeként felborulhat a bélrendszer működése és egyensúlya, és annyira legyengülhet a szervezeted, hogy kórházba is kerülhetsz emiatt. Egyes eljárások akár halálos kimenetelűek is lehetnek, például akkor, ha valaki úgy kezd bele egy léböjt kúrába, hogy közben krónikus betegségben szenved.

meregtelenites-3

Ha fogyni szeretnél, vagy egészségesebben élni, akkor felejtsd el a tisztító kúrákat és válaszd a hosszútávra szóló megoldást: a kiegyensúlyozott étrendet, az elegendő alvást és a rendszeres testmozgást. Ha nincs elég időd, akkor gondolj arra, hogy már napi fél óra torna is át tud mozgatni annyira, hogy a tested megérezze a pozitív hatásait.

Az egészséges életmód követésében segítségedre lesz a Technogym, amely kardió, erősítő és funkcionális megoldásokat is kínál. Végezhetsz személyre szabott futóedzést a MYRUN futópadon, amely azonnali visszacsatolást ad az eredményekről, így folyamatosan magasabb célokat tűzhetsz ki. Otthoni erősítéshez kiváló a formatervezett Power Personal fitneszmegoldás, amely stílusos erőfejlesztést tesz lehetővé magas fokú biztonság mellett.

A SKILLRUN, amely kifejezetten az élsportolók és a komoly elvárásokat támasztó fitneszrajongók edzéskövetelményei szerint lett megalkotva, kardió és erőnléti edzéseket is egyaránt kínál. A SKILLRUN használatával nem csupán futóedzéseket tudsz végezni, hanem ejtőernyős edzést, szántolást, sőt, lépéshossz edzést is. Ráadásul mindezt úgy, hogy edzés közben a Biofeedback rendszer segítségével figyelni tudod a főbb futási adataidat, és így javítani tudsz a teljesíményeden.

Funkcionális tréningekhez a Kinesis Personal edzőgépet ajánljuk, melynek használatával át tudod mozgatni az egész tested és fejleszteni tudod az ellenállásod, az egyensúlyérzéked, az erőd és a rugalmasságod is.

Az elegáns kialakítású eszközök és gépek tökéletesen illeszkednek a nappaliba, a hálószobába vagy az otthoni edzőterembe egyaránt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk az igényeidnek leginkább megfelelő megoldás megtalálásában!

kapcsolat

Tipptár