Miért vegyél otthonra futópadot?

A futás az egyik legnépszerűbb mozgásforma, mely nagyrészt annak köszönhető, hogy nem szükséges hozzá komolyabb felszerelés, és szinte bárki végezheti, ha nincs orvosi ellenjavallata. A rendszeresen futni vágyók számára azonban nagyban megkönnyíti a mindennapokat, ha egy futópadot is beszereznek az edzéshez. Tudd meg, hogyan járul hozzá a futópad a hatékonyabb edzéshez.

 

ÉRVEK AZ OTTHONI FUTÁS MELLETT

 

Korábban bemutattuk, miszerint döntsd el, melyik a számodra legjobb futópad, most azonban azt nézzük meg, miért érdemes otthonra futópadot venni.

Akár az edzőteremben, akár a szabad levegőn futsz, mindenhol érhetnek kellemetlenségek, amelyek elvehetik a kedved az edzéstől. Egy megfelelő otthoni futópaddal kiküszöbölheted ezeket a problémákat, emellett pedig a havi fitneszbérlet költségeitől is megszabadulsz.

Egy otthoni futópaddal megspórolod az utazási időt, valamint megelőzheted a zsúfolt fitnesztermek okozta bosszúságokat. Ráadásul könnyebben be tudod iktatni az edzést a mindennapjaidba, és kevesebb az esélye, hogy egy váratlan program félbeszakítja a terveket.

Habár szuper a szabadban edzeni, egy otthoni futópaddal is kimagasló edzésélményben lehet részed. A beltéri edzés miatt nem leszel kiszolgáltatva az időjárásnak, az egyenletes felület miatt pedig kisebb eséllyel ér baleset vagy sérülés.

Szintén a futópad mellett szól, hogy így edzés közben nézheted a kedvenc tévéműsorod, sorozatod, vagy akár virtuális versenyeken is részt vehetsz, miközben pontosan látod az edzésadataidat.

 

KIS TÉRIGÉNY, RENGETEG FUNKCIÓ

 

A Technogym Myrun kis helyigényének köszönhetően a legkisebb terekben is biztosítja számodra a mozgást. Adaptív futófelülete tompítja az ütődéseket, így a szabadtéri futáshoz képest kevésbé terheli meg az ízületeket.

Csatlakoztasd tableted Bluetooth segítségével, és végezd a Technogym Live alkalmazás inspiráló edzésprogramjait, melyekhez automatikusan beállítja a megfelelő sebességet és dőlésszöget, miközben minden fontos edzésadatod megjelenik a konzolon.

A még exkluzívabb élményre vágyók számára a Run Personal teremti meg az otthoni edzés páratlan élményét. Az Antonio Citterio Design Studio által tervezett megoldás exkluzív megjelenésével tökéletesen illik a modern otthonokba.

A LIVE platform lehetővé teszi, hogy a szabadtéri futáshoz leginkább hasonló élményben legyen részed. A 21,5”-os kijelző virtuálisan repít el a legszebb útvonalakra, a professzionális tréningprogramok mellett pedig szórakoztató tartalmak százai színesítik az edzést.

Szeretnél biztosra menni a választásban? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és munkatársaink segítenek megtalálni az otthonodhoz illő futópadot!

KAPCSOLAT

Tipptár