Pörgesd fel az edzésed a Technogym Live platformmal!

A Technogym nem csak a világszínvonalú edzőgépek és fitneszberendezések megalkotásának területén emelkedik ki a többi fitneszeszközgyártó közül, hanem az innovatív digitális megoldások megteremtésében is. Egyik legújabb digitális újítása a Technogym Live platform, amely magasabb szintre emeli az élményt edzés közben.

A Technogym Live platform egy felhasználói felület, amely a konzolokat működteti az erre kialakított Technogym berendezéseken. Jelenleg az Excite Live kardióberendezések, a Personal és az Artis termékvonalak, valamint a Skillrun futómegoldás lett felszerelve Live platformmal, így ezeken az eszközökön már elérhető számodra a Live valamennyi funkciója.

 

Technogym Sessions – amikor az edző végig veled van


A Technogym Sessions olyan videókat tartogat számodra, melyek komplett edzéseket mutatnak be egy edző segítségével. A képzett, tapasztalt tréner végig veled van, útmutatást és tippeket ad, emellett motivációval tölt fel téged. Több különböző edző közül tudod kiválasztani a számodra legszimpatikusabbat, és szabadon ki tudod próbálni az óráit.

 

Technogym Routines – végezd helyesen a gyakorlatsorokat


A Technogym Routines különböző célzott gyakorlatsorokat tartalmaz, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés, akár futópadot, teremkerékpárt, elliptikus trénert vagy más megoldást használsz. A gyakorlatok nehézségi szintje változó, így kezdőként is megtalálod a fittségi szintedhez legjobban illő Routines videót.

 

Technogym Outdoors – fedezz fel létező tájakat otthon sportolva


A Technogym Outdoors lehetőséget nyújt arra, hogy csodálatos természeti és városi tájakat fedezz fel, miközben otthonod kényelmében sportolsz. Miközben edzel, haladsz előre a tájon, ami olyan érzéssel tölt el, mintha ott lennél. A választék elképesztően széles, tengerparti és hegyvidéki tájaktól kezdve egészen nagyvárosi forgatagokig.

 

Apps – indítsd el kedvenc sorozatod következő részét


A Live platform használatával hozzáférsz kedvenc applikációidhoz, így edzés közben tudsz zenét hallgatni, csevegni, filmet nézni vagy más szórakoztató programot választani. Az alkalmazásokba saját felhasználóneveddel és jelszavaddal tudsz bejelentkezni, így az előfizetéses tartalmakhoz (pl. Netflix) is csak így férsz hozzá.

Jelenleg az Excite Live, Personal, Artis berendezések, valamint a Skillrun rendelkezik Live platformmal. Lényeges különbség a termékvonalak között, hogy

  • az Excite Live kifejezetten élvezetes és pörgős edzéseket kínál,
  • a Personal Line az elegáns formatervezésnek köszönhetően emelkedik ki a többi berendezés közül,
  • az Artis csúcskategóriás, csökkentett energiafogyasztású és fenntartható vonalat képvisel,
  • a Skillrun pedig sportolói teljesítményedzéshez kínál professzionális futómegoldást.

Miközben a Technogym Live platformot használod, adott a lehetőség számodra, hogy minden alkalommal valami újat próbálj ki. Tedd színesebbé az edzéseidet a Live platform színes világával – szerezz be otthonra olyan Technogym berendezést, amelyen elérhető a Technogym Live.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a hozzád legjobban illőt!

Kapcsolat

 

Tipptár