Így edzenek a legjobb futballcsapatok

Az élsportolóknak egyre komolyabb követelményeknek kell megfelelniük, hiszen rövid idő alatt és fokozott sérülésveszély mellett kell elérniük a legjobb formát. Ehhez olyan professzionális megoldásokra van szükség, melyek segítenek a fizikai állapot és a teljesítmény monitorozásában, hozzájárulva ezzel a célorientált edzéshez. Ezért választották a világ top futballcsapatai a Technogym-et a felkészüléshez.

 

VÁLTOZTAK AZ EDZÉSKÖVETELMÉNYEK

 

Az elmúlt évtizedekben nagy fejlődésen ment keresztül a labdarúgás. A futást fókuszba helyező edzések helyett ma már sokkal inkább előnyt élvez a tudományos megközelítés és az adatvezérelt edzés.

A profi futballklubok GPS eszközöket, pulzusmérőket és csúcstechnológiás eszközöket alkalmaznak a teljesítmény méréséhez és optimalizálásához. A játékosok állapotának figyelése a sérülések megelőzésében is segítséget nyújt - ez különösen fontos, hiszen a top csapatoknál sorra követik egymást az edzések és a mérkőzések.

A Technogym már több mint 30 éve segíti a világ legjobb focistáinak felkészülését és rehabilitációját. A rangos nemzetközi futballesemények mellett több nemzeti válogatott csapatot és világelső futballklubot is támogat megoldásaival.

 

AC MILAN

 

A Technogym 1986-ban lett az AC Milan hivatalos partnere. Az első közösen kialakított edzőterem kardió-, erősítő- és rehabilitációt segítő megoldásokkal lett felszerelve, amely úttörő volt a korában.

Az igazi innováció 2002-ben érkezett, amikor hosszú együttműködés után létrejött a kivételes technológiákkal felszerelt Milan Lab. A modern edzőterem lehetővé teszi az egyes játékosok edzésadatainak beállítását, mérését és értékelését.

A megoldást nemcsak a Technogym innovatív technológiái, de a teljesítmény növelését célzó orvostudományi kutatások is segítik. A Milan Lab több mint 70 berendezéssel van felszerelve, köztük Skillmill futópadokkal, a Pure Strength termékcsalád erősítő megoldásaival és a sokoldalú Kinesis One-nal.

 

FC INTER

 

Az Inter már 20 éve támaszkodik a Technogym tapasztalatára és szakértelmére, hogy megfelelő környezetet nyújtson sportolói számára a felkészüléshez és a rehabilitációhoz. 2014-ben egy új edzőterem került kialakításra az Appiano Gentile Sportközpontban, ahol professzionális megoldások biztosítják a hatékony edzést.

Az edzőteremben található Skillmill lehetővé teszi a hatékony gyorsasági és ellenállásos edzéseket, míg a Group Cycle kerékpárok egyaránt alkalmasak a hangulatos csoportos órákhoz és a személyre szabott edzéshez.

Szereld fel Te is világelső megoldásokkal a sportközpontod. Fordulj szakértő kollégáinkhoz, akik segítenek megtalálni a legideálisabb megoldást!

DÍJMENTES KONZULTÁCIÓ

Tipptár