Ezekre a fitnesztrendekre készülj 2023-ban

A folyamatosan változó fitnesztrendek az edzőtermek forgalmát is nagyban befolyásolhatják. Azzal, ha tudatában vagy az aktuális trendeknek, jobban az igényekhez tudod igazítani a szolgáltatásaidat, illetve magasabb szinten tudod tartani a forgalmad. Ismerd meg a 2023-ban várható főbb fitnesztrendeket!

 

MEGHATÁROZÓ TRENDEK 2023-BAN

 

 1. Hibrid fitnesz
  2020-ban az edzőtermek bezárásával sokan váltottak át otthoni edzésre. Megnőtt a kereslet az otthoni fitneszeszközök, -alkalmazások és az online órák iránt. Habár az edzőtermek azóta újra kinyitottak, a tendencia továbbra sem állt meg, hanem az edzés egy hibrid formája vált jellemzővé. Az edzőtermek ezt az igényt például úgy szolgálhatják ki, ha különböző online órákat tartanak, melyeket otthonról is lehet követni.

 2. Okoseszközök
  Egyre népszerűbbek a különböző okoseszközök, melyek mérik a pulzust, a lépésszámot, a szívverést és még sok más adatot. Előtérbe került tehát a teljesítmény számszerű nyomon követése.

  A Technogym App Apple Watch-ra letöltve méri az edzésadatokat, és szinkronizálja azokat az Apple Health applikációval. A Technogym Elliptical, Technogym Cycle, Cross Personal és Bike Personal megoldások CPR rendszere a Polar övvel mért szívritmus alapján automatikusan állítja be a biztonságos ellenállást.

 3. Személyi edzés
  Az utóbbi időben egyre inkább előtérbe kerül az egészségtudatosság és a tudatosabb edzés, éppen ezért a személyi edzések iránt is növekszik a kereslet. Azért, hogy minél több elégedett vendégre tegyél szert, érdemes kedvezményes személyi edzést biztosítani az új klubtagok számára, illetve szakmailag felkészült edzőket foglalkoztatni.

 4. Közösség
  A klubtagok kisebb eséllyel morzsolódnak le, ha egy inspiráló közösségnek lehetnek a tagjai. Fontos ezért, hogy a különböző igényeknek megfelelő csoportos órákat vezess be a termedben. Evezzetek együtt a célért Skillrow evezőpadokon, tarts virtuális versenyeket a Group Cycle órán, vagy hozd ki csoporttagjaidból a maximumot a SkillX teljesítményedzések keretében!

Szeretnéd megismerni a többi fitnesztermi megoldást is? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy díjmentes konzultáció keretében segítünk a termedhez leginkább illő berendezések kiválasztásában!

KAPCSOLAT

Tipptár