Inspirálódj vállalati referenciákból

A vállalatok egyre inkább kezdik felismerni és kiaknázni a munkahelyi fitnesz és wellness előnyeit. Egy vállalati fitneszterem támogatja az munkatársak kiegyensúlyozottságát, valamint erősíti a közösséget azáltal, hogy új kapcsolódási pontot teremt a kollégák között. Nyerj inspirációt két világhírű vállalat példájából!

 

ASOS

 

Az ASOS egy olyan vállalati wellness részleget alakított ki leavesdeni telephelyén, ahol a több mint 1000 ügyfélszolgálati munkatárs a legfejlettebb Technogym megoldásokkal gondoskodhat az egészségéről. A ruházati és kozmetikai cikkekkel kereskedő brit cég hisz abban, hogy fontos szerepet játszik alkalmazottai általános jóllétében, emellett igyekszik támogatni a munka-magánélet egyensúlyát.


A több mint 1000 négyzetméteres edzőtermet a Technogym legfejlettebb kardió- és erősítő megoldásaival szerelték fel, mint a Technogym Bench, a Technogym Bike, az Excite Live kardióvonal, valamint a Selection és a Skill termékcsalád.

A Technogym digitális megoldásai még magukkal ragadóbb edzésélményt tesznek lehetővé. A Mywellness alkalmazással a felhasználók olyan hasznos statisztikákhoz férhetnek hozzá, melyek segítségével nyomon tudják követni a fejlődésüket. Az appon keresztül ráadásul fitneszeszközöket és csoportos órákat is tudnak foglalni.


A visszajelzések szerint a munkavállalók frissebbnek és motiváltabbnak érzik magukat a mindennapokban, emellett kreatívabbak és produktívabbak a munkájuk során.

 

WARNER BROS. STÚDIÓ

 

A LIFTD Design és a Technogym szakértelme kulcsfontosságú volt a leavesdeni Warner Bros. stúdió elsőrangú fitnesz- és wellnessközpontjának létrehozásában. A Zone 10 edzőterem megalkotása során egy olyan befogadó wellness tér létrehozása volt a cél, amely változatos edzési lehetőségekkel várja a széles látogatói kört.


A fitneszterem nemcsak a munkatársak számára áll nyitva, hanem a helyszínen dolgozó stábot, szereplőket és kaszkadőröket is várja, akiknek komoly fizikai követelményeknek kell megfelelniük. Emellett különböző csoportos órák, kezelőszobák, wellness részlegek és egy privát edzőterem is támogatja a vendégek egészségét és feltöltődését.


A tervezés során egy olyan prémium megjelenésű, hívogató tér kialakítása volt a cél, ahol mindenki jól érzi magát. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy a terem olyan innovatív berendezésekkel legyen felszerelve, melyek a lehető legjobb technológiai és kapcsolódási lehetőségeket kínálják.


Ezért esett a választás a Technogym megoldásaira, melyek biztosítják a hatékony erőnléti és funkcionális edzéseket. A gépparkban az Excite Live kardióvonal, a Skillrun, a Pure Strength gépek és padok, valamint a Group Cycle kapott helyet. A Zone 10-t a Technogym megoldásainak csatlakoztathatósága és fejlett műszaki jellemzői teszik „okos edzőteremmé” QR kódokkal, digitális hozzáféréssel és streamelt szolgáltatásokkal.


Legyen a Te vállalatod is egyedülálló a munkaerőpiacon - biztosíts munkatársaid számára a mozgás lehetőségét és profitálj!

Díjmentes konzultáció

Tipptár